Μετά τον 79χρονο De Niro, θα γίνει πατέρας ξανά και ο Al Pacino στα 83 - Η 29χρονη σύντροφός του και ο Jagger

31.05.2023
Στα χνάρια του De Niro (δεξιά) και ο Pacino που, αν και δεν του φαίνεται, είναι μεγαλύτερος στην ηλικία!
Στα χνάρια του De Niro (δεξιά) και ο Pacino που, αν και δεν του φαίνεται, είναι μεγαλύτερος στην ηλικία! (Photo by Michael Buckner/Variety/Penske Media via Getty Images)
Ο έρωτας δεν έχει ηλικία και, από ό,τι φαίνεται, ούτε η πατρότητα. Μεγάλη κουβέντα αυτή βέβαια, όμως εδώ θα σταθούμε απλά στα γεγονότα, τα οποία θέλουν μέσα στον επόμενο μήνα τον Al Pacino να γίνεται για τέταρτη φορά πατέρας στα 83 του χρόνια. Με το καλό!

Η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες προκαλώντας (εύλογα) ποικίλες αντιδράσεις. Η σύντροφος του Al Pacino, Noor Alfallah είναι 8 μηνών έγκυος και πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Στη φωτογραφία κάτω, η Noor με τη μητέρα της.

{https://www.instagram.com/p/CsOvPHtRd-z/?hl=el}

Όπως μεταδίδει το TMZ, η 29χρονη παραγωγός και ο 83χρονος σταρ είναι ζευγα΄ρι από τον Απρίλιο του 2022 και μέχρι τώρα κράτησαν την εγκυμοσύνη κρυφή, ενώ γενικότερα δεν κάνουν επίσημες κοινές εμφανίσεις. Μία κοινή τους φωτογραφία, ωστόσο, βρήκαμε στο Instagram της Noor.

{https://www.instagram.com/p/CrROIOXpQQh/?hl=el}

6 διάσημοι που έχουν σχεδόν διπλάσια ηλικία από τους συντρόφους τους

Αυτό θα είναι το πρώτο παιδί της Noor και το τέταρτο για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό ο οποίος έχει την 33χρονη Julie Marie, από τη σχέση του με την Jan Tarrant, και τα 22χρονα δίδυμα Anton και Olivia από τη σχέση του με την Beverly D'Angelo.

Για την ιστορία, παρά το νεαρό της ηλικίας της, στους πρώην της Noor συγκαταλέγεται και ο Mick Jagger, με τον οποίο λέγεται ότι είχε μια σύντομη σχέση το 2018 από όπου και η φωτογραφία στο timeline της.

{https://www.instagram.com/p/Bh5r_43HC5t/?hl=el}

Όλα σχετικά, θα πει κανείς! Ο Robert De Niro υποδέχτηκε το 7ο παιδί του στα 79 και ο Al Pacino θα είναι (καλώς εχόντων των πραγμάτων) 100 (!) όταν το μωράκι που είναι "στον δρόμο" γίνει 17!

Μεγάλη συζήτηση, βέβαια, αυτή, όπως είπαμε και αυστηρά προσωπική για τον κάθε ενδιαφερόμενο. Εμείς να ευχηθούμε "Με το καλό" στο ζευγάρι.

{https://www.instagram.com/p/Cf6xvM4osP4/}

Τελευταία τροποποίηση στις 31.05.2023 - 11:45