Ο Johnny Depp ακυρώνει εμφανίσεις λόγω ατυχήματος: Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος

30.05.2023
Ο Johnny Depp ακυρώνει εμφανίσεις λόγω ατυχήματος: Πώς το ανακοίνωσε ο ίδιος
(photo: @johnnydepp)
Πολλά πράγματα κάνει τελευταία ο Johnny Depp και δεν του βγαίνουν όλα σε καλό.

Μία στις Κάννες για το Φεστιβάλ, μία στο Λονδίνο για την προώθηση της ταινία του Jeanne Du Barry, μία η περιοδεία με το συγκρότημά του, Hollywood Vampires, ο 59χρονος σταρ έχει φουλ πρόγραμμα, το οποίο, όμως δεν θα τηρήσει κατά γράμμα.

Με ένα story που μοιράστηκε στο Instagram ο Johnny ζητά συγνώμη από τους θαυμαστές του καθώς χρειάζεται να ακυρώσει όλες τις εμφανίσεις του με το γκρουπ εξαιτείας ενός τραύματος που έγινε χειρότερο.

"Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πολύ, αλλά έχω στραμπουλήξει τον αστράγαλό μου και είναι χάλια", γράφει ο Depp εξηγώντας πως ενώ ξεκίνησε σαν κάτι απλό, κάπου ανάμεσα στις Κάννες και το Albert Hall χειροτέρεψε.

"Πολλοί γιατροί μου συνέστησαν επιτακτικά να αποφύγω όλες τις δραστηριότητες προς το παρόν και έτσι, δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αυτή τη στιγμή", συνεχίζει ο Johnny συμπληρώνοντας πόσο θα του λείψει ο κόσμος στη Βοστόνη, το New Hampshire και τη Νέα Υόρκη όπου επρόκειτο να εμφανιστου΄ν ζωντανά οι Hollywood Vampires, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψουν στο τέλος του καλοκαιριού να τους δώσουν αυτό που τους στερούν τώρα.

depp.jpg

"Και πάλι, συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου", γράφει o J.D. ενώ παρόμοιο μήνυμα απολογίας είδαμε και στη σελίδα του συγκροτήματος.

{https://www.instagram.com/p/Cs1F4ZcLqvp/}

"Ο Johnny έπαθε χτύπησε άσχημα στον αστράγαλό του στο πλαίσιο των πρόσφατων εμφανίσεω΄ν του και οι γιατροί του συνέστησαν να μην ταξιδέψει. Είναι συντετριμένος από τις εξελίξεις αλλά ανυπομονεί να ξεκουραστεί ώστε και τα τέσσερα Βαμπίρ να φέρουν τον καλύτερο εαυτό τους στην Ευρώπη", διαβάζουμε στη λεζάντα και θυμίζουμε ότι τα άλλα τρία "Βαμπίρ" της μπάντας είναι ο Alice Cooper, o Joe Perry και ο Tommy Henriksen.

{https://www.instagram.com/p/Cr1FjyprbG7/}

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 16:43