Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε κάτι για τον Χριστόφορο Πακαλιάτη που ίσως σκέφτονται πολλοί (αλλά δεν το λένε ποτέ, δημοσίως τουλάχιστον)

30.05.2023
Ο Απόστολος Γκλέτσος είπε κάτι για τον Χριστόφορο Πακαλιάτη που ίσως σκέφτονται πολλοί (αλλά δεν το λένε ποτέ, δημοσίως τουλάχιστον)
Δεν "μασάει" τα λόγια του ο Απόστολος Γκλέτσος και αυτό του έχει βγει σε κακό πολλές φορές, αλλά δεν έδειξε ποτέ να τον νοια΄ζει. Έτσι και τώρα. Η δημοσιογράφος τον ρώτησε τη γνώμη του για τον Maestro και εκείνος την έδωσε χωρίς... περικοκλάδες!

Τον Απόστολο Γκλέτσο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star στην πατρίδα του, τη Στυλίδα και εκεί, κοντά στη θάλασσα η συζήτηση έπιασε όλους τους τομείς, επαγγελματικούς και προσωπικού.

Περί πολιτικής η αρχή της συζήτησης καθώς ο γνωστός ηθοποιός είναι υποψήφιος περιφερειάρχης της Στερεάς Ελλάδας. "Θα μπορούσα να φτάσω μέχρι και στο να χάσω τη ζωή μου για να διεκδικήσω πράγματα και δικαιώματα", είπε με το γνωστό του πάθος ο Απόστολος Γκλέτσος τονίζοντας και ο ίδιος πως έχει μέσα του μια φλόγα, που κάποιοι τη λένε τρέλα. "Εμένα είναι το καύσιμό μου", είπε συγκεκριμένα.

Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξανά μαζί - "Τα Νούμερα" έρχονται με επικό reunion από "Ψιθύρους Καρδιάς" απόψε

Στη συνέχεια, η Μαίρη Αργυριάδου, η οποία έπαιρνε τη συνέντευξη για λογαριασμό της εκπομπής τον ρώτησε αν βλέπει τηλεόραση και τι του άρεσε από τη μυθοπλασία. "Τα πάντα" είπε ο Απόστολος και έγινε πιο συγκεκριμένος ξεχωρίζοντας αμέσως τον Σασμό. "Maestro", ρώτησε η δημοσιογράφος, με τον Γλέτσο να επιβεβαιώνει ότι είδε τη σειρά υπογραμμίζοντας τις απίθανες ερμηνείες. Ξεχώρισε μάλιστα τον Γιάννη Τσορτέκη και τη Μαρία Καβογιάννη, το "Μαράκι", όπως την αποκάλεσε τρυφερά.

"Ο Χριστόφορος;", ρώτησε εκ νέου η δημοσιογράφος. Κάπως... κοντοστάθηκε ο Απόστολος αλλά για πολύ λίγο καθώς εξήγησε πως "ο Χριστόφορος δεν θα έπρεπε να παίξει, γιατί δεν είναι του επιπέδου των άλλων". "Θα μπορούσε να το κάνει όλο το άλλο και να μην παίζει. Δεν είναι του επιπέδου των άλλων. Σαν ηθοποιός", συνέχισε, και ολοκλήρωσε λέγοντας πως "κάπου εκεί μπατάρει το πράγμα"

Η Liz Hurley έχει δει Maestro και αποθεώνει δημόσια τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Το θερμό σχόλιο

Στο 1:10 η κουβέντα περί τηλεόρασης και ναι, ο Απόστολος δεν μασά ούτε εκεί τα λόγια του.

{https://www.youtube.com/watch?v=2AR6qhORYNA&ab_channel=StarTvGreece}

Πάντως, κακά τα ψέμματα, αυτό που είπε ο Απόστολος, το έχουν πει κι άλλοι πολλοί, αν και όχι δημόσια, πάντα. Χωρίς καθόλου να μειώνεται η αξία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ως δημιουργού είναι προφανές πως οι ικανότητές του στην υποκριτική δεν είναι ανάλογες των συνεργατών που επιλέγει σε κάθε του δουλειά. Και σε αυτό το τελευταίο του εγχείρημα, κατά γενική ομολογία, έφτασε "ταβάνι". Διάλεξε τους καλύτερους και το αποτέλεσμα ήταν συγκλονιστικά άρτιο και ναι, φυσικά είχε κρατήσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο για εκείνον, όμως αν είναι κάτι να του "δώσουμε" αυτή τη φορά είναι πως αυτός δεν ήταν ο πιο μεγάλος, ενώ σε σχέση με παλιότερες δουλειές του, υπάρχει εμφανής βελτίωση!

{https://www.instagram.com/p/CrIsR_oIb9_/}

Όπως και να έχει, πάντως, ο Παπακαλιάτης ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά με το Maestro του, σε όλους τους τομείς και εμείς περιμένουμε τον δεύτερο κύκλο του Maestro και μεγάλη ανυπομονησία!

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 18:09