Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς

30.05.2023
Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς
Με ενοχλητικούς πόνους πήγε στο νοσοκομείο χθες ο Νίκος Μουτσινάς και προληπτικά έμεινε και σήμερα.

Δεν εμφανίστηκε στο Καλό Μεσημεράκι ο Νίκος Μουτσινάς σήμερα καθώς ελέγχεται για ενοχλήσεις που είχε στην κοιλιακή του χώρα, τις οποίες έχει ξανανιώσει πρόσφατα, μάλιστα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Breakfast@Star» ο παρουσιαστής πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω έντονων πόνων στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα, αμέσως μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής του «Καλό Μεσημεράκι».

Νίκος Μουτσινάς για Μαίρη Συνατσάκη: "Έκανε την υπέρτατη πράξη που θα μπορούσε να κάνει κάποιος για μένα"

«Οι γιατροί του είπαν να διανυκτερεύσει ώστε να του κάνουν μια σειρά προληπτικών εξετάσεων για να βεβαιωθούν ότι είναι όλα καλά. Βρίσκεται στο θεραπευτήριο και για προληπτικούς λόγους αποφάσισαν οι γιατροί να μην κάνει σήμερα εκπομπή» ακούμε και ευχόμαστε περαστικά

{https://www.youtube.com/watch?v=7VZ3M5iyLsw&ab_channel=StarTvGreece}

Η εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» δεν βγαίνει σήμερα στο ΣΚΑΪ σήμερα ενώ όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο Νίκος Μουτσινάς είχε ξεκινήσει ήδη μια φαρμακευτική αγωγή που όμως δεν τον βοήθησε και αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο για επιπλέον εξετάσεις.

{https://www.instagram.com/p/Csq5y0Ro7iQ/}

Οι πληροφορίες της εκπομπής αναφέρουν ότι ίσως να μη βγει ούτε αύριο (31/5) το «Καλό Μεσημεράκι» ενώ υπενθυμίστηκε ότι στις αρχές του μήνα ο παρουσιαστής είχε διακόψει στον αέρα την εκπομπή του λόγω ενός έντονου πόνου στο στομάχι. Ενδεχομένως τα δύο περιστατικά να σχετίζονται.

Αναμένουμε νεότερα και ευχόμαστε Περαστικά.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 14:57