David Beckham: Εξηγεί γιατί στην οικογένειά του φιλιούνται με τα παιδιά στο στόμα

David Beckham: Εξηγεί γιατί στην οικογένειά του φιλιούνται με τα παιδιά στο στόμα
Πολλές συζητήσεις έχουν γίνει για τη συνήθεια κάποιων γονέων να φιλάνε τα παιδιά τους στο στόμα με κυριότερη αυτή που εστιάζει στο γεγονός ότι μπορεί να θολώσει την κατανόησή του για τα προσωπικά του όρια.

Παρά τις συζητήσεις, διασημότητες όπως ο David Beckham επιμένουν να μοιράζονται φωτογραφίες τους να φιλούν τα παιδιά τους στο στόμα. Αν και δέχονται κριτική για αυτή την πρακτική, πολλοί γονείς τη βλέπουν ως έναν αβλαβή τρόπο έκφρασης στοργής.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε κριτική από ορισμένους fans αφού μοιράστηκε μια φωτογραφία του να φιλά την κόρη του στο στομα. Ωστόσο, πιστεύει ακράδαντα ότι αυτή η χειρονομία είναι ένας αθώος τρόπος έκφρασης της αγάπης για το παιδί του.

{https://www.instagram.com/p/CNP8p9shE9d/}

«Είμαι πολύ τρυφερός με τα παιδιά. Έτσι μεγάλωσα εγώ και η Victoria και έτσι είμαστε με τα παιδιά μας», είπε. «Θέλουμε να δείξουμε στα παιδιά μας αγάπη και είμαστε πολύ στοργικοί μαζί τους», πρόσθεσε.

Ο Beckham ανεβάζει συχνά selfies στον λογαριασμό του στο Instagram, δείχνοντας τα στοργικά φιλιά στο στόμα με την 11χρονη κόρη του Harper. Έχει αναφέρει ότι κάνει αυτή τη στοργική χειρονομία με όλα σχεδόν τα παιδιά του.

Όταν οι γονείς φιλούν στο στόμα τα παιδιά τους - Τι λένε οι ψυχολόγοι

«Δέχθηκα κριτική επειδή φίλησα την κόρη μου στο στόμα. Φιλάω όλα τα παιδιά μου στο στόμα. Τον Brooklyn ίσως όχι γιατί είναι 18 και μπορεί να το βρει λίγο περίεργο», είχε δηλώσει προηγουμένως.

Ο Beckham έγινε πατέρας σε ηλικία 23 ετών. Παρά την επιτυχημένη καριέρα του και το απαιτητικό πρόγραμμά του, δίνει σταθερά προτεραιότητα στην οικογένειά του και φροντίζει να αφιερώνει χρόνο για αυτήν.

{https://www.instagram.com/p/B2b1131h2jU/}

«Νομίζω ότι ωριμάζεις πιο γρήγορα με τα παιδιά. Έχεις πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή για να ανησυχείς από τις καθημερινές σου ανησυχίες και η ζωή γίνεται τα πάντα γύρω από τα παιδιά. Νομίζω ότι αυτό μαθαίνεις ως πατέρας, γίνεσαι λιγότερο σημαντικός και όλα έχουν να κάνουν με τα παιδιά σου», είπε σε συνέντευξή του.

Σύμφωνα με τον Beckham, κανένα από τα τέσσερα παιδιά του δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να ακολουθήσει την καριέρα του και είναι απόλυτα υποστηρικτικός στις επιλογές τους. «Κανένα από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή δεν θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Δεν πειράζει, γιατί δεν θέλεις να αναγκάσεις κανέναν να κάνει κάτι. Είναι σημαντικό να δείξουμε στα παιδιά αγάπη, υποστήριξη, ενθάρρυνση. Πάντα υποστηρίζαμε τα παιδιά μας σε ότι θέλουν να κάνουν», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 30.05.2023 - 14:31