Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξανά μαζί - "Τα Νούμερα" έρχονται με επικό reunion από "Ψιθύρους Καρδιάς" απόψε

14.10.2022
Απόστολος Γκλέτσος και Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ξανά μαζί - "Τα Νούμερα" έρχονται με επικό reunion από "Ψιθύρους Καρδιάς" απόψε
25 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν ως πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη "Ψίθυροι Καρδιάς", η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Απόστολος Γκλέτσος χορεύουν ξανά στους ρυθμούς του ομότιτλου τραγουδιού του Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος είναι καλεσμένος στην εκπομπή του Φοίβου Δεληβοριά σήμερα, μαζί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου.

Σε περίπτωση που δεν έχεις δει ακόμη κάποιο επεισόδιο της απίθανης, παρεΐστικης εκπομπής που έχει σκαρώσει ο Φοίβος Δεληβοριάς για την ΕΡΤ1 φέτος, μεταφέρουμε την επίσημη παρουσίαση του ίδιου του καναλιού. "Τα νούμερα, ένα υβρίδιο κωμικών καταστάσεων, τρελής σάτιρας και μουσικοχορευτικού θεάματος", διαβάζουμε πλάι στον τίτλο της σειράς, όμως, πραγματικά, αυτό που παρουσιάζουν κάθε Παρασκευή βράδυ ο δημοφιλής μουσικός και η παρέα του (Σπύρος Γραμμένος, Ζερόμ Καλουτά, Βάσω Καβαλιεράτου, Μιχάλης Σαράντης,Θανάσης Δόβρης, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ουζουνίδου, Χάρης Χιώτης, Άννη Θεοχάρη, Αλέξανδρος Χωματιανός, Άλκηστις Ζιρώ, Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Γιάννης Σαρακατσάνης και η μικρή Έβελυν Λύτρα) δεν περιγράφεται με λόγια.

Το "τρελό παρεάκι" αναβιώνει τη Μάντρα του Αττίκ και κάθε εβδομάδα έχει έναν διαφορετικό καλεσμένο ο οποίος συμμετέχει "σε εντελώς απροσδόκητες 'κινηματογραφικές' εμφανίσεις", βάζοντας τη δική του υπογραφή στο εν λόγω επεισόδιο.

Έχουμε δει ήδη τη Νατάσσα Μποφίλιου, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Κωστή Μαραβέγια με την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Αντώνη Καρπετόπουλο και σήμερα (14/10/2022) η παρέα ανεβαίνει σε λαϊκό πάλκο με τους καλεσμένους που αναφέραμε.

Το στόρι για το σημερινό επεισόδιο που έχει τον τίτλο "Φούμα Φούμα", έχει ως εξής:

Ο Φοίβος καλεί στη Μάντρα τον Χρήστο Νικολόπουλο με την παρέα του, την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Στέλιο Διονυσίου. Ο Τζόναθαν (Μιχάλης Σαράντης) και η Δανάη (Άλκηστις Ζιρώ) λένε στον Φοίβο ότι δεν έχει την αυθεντική λαϊκότητα που χρειάζεται για να τους υποδεχτεί. Εκείνος κάνει τα πάντα για να τους αποδείξει το αντίθετο.

Στο απολύτως άλλο άκρο, ο Μενέλαος (Γιάννης Καρακατσάνης) γυρίζει σε βιντεοκλίπ μια πολιτικώς ορθή εκδοχή του τραγουδιού «Φούμα-Φούμα». Ο Θανάσης (Θανάσης Αλευράς) γίνεται μανιώδης vegan και τσακώνεται άγρια με τον προμηθευτή κρεάτων της «Μάντρας» (Απόστολος Γκλέτσος), τον οποίο ερωτεύεται σφόδρα η Κίρμπυ (Άννυ Θεοχάρη). Εκείνος, όμως, κεραυνοβολείται από την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, που έρχεται τυχαία στο μαγαζί.

Ο Χάρης (Χάρης Χιώτης) είναι πεπεισμένος πως ο Διονυσίου δεν είναι αυτό που δείχνει. Παράλληλα, η Παπαδοπούλου λέει τον καφέ στη Δανάη και αυτά που βρίσκει δεν της αρέσουν ιδιαίτερα.

Τέλος, η Αντιγόνη (Λένα Ουζουνίδου), που είναι φανατική του Καζαντζίδη, θέλει να χαλάσει το live θεωρώντας πως ο Νικολόπουλος δεν του φέρθηκε σωστά.

Αυτό θα αποτελέσει μια ευκαιρία για τον τελευταίο, ώστε να ανοίξει την καρδιά του. Αν φυσικά το live γίνει, διότι κάποιος τελευταία στιγμή κλέβει το αγαπημένο μπουζούκι του Νικολόπουλου -κι εκείνος αδυνατεί να παίξει χωρίς αυτό.

"Τα νούμερα" φιλοδοξούν να παντρέψουν την κωμωδία με το τραγούδι, το σκηνικό θέαμα με την κινηματογραφική παρωδία, το μιούζικαλ με το σατιρικό ντοκιμαντέρ και να μας χαρίσουν γέλιο, χαρά αλλά και συγκίνηση", διαβάζουμε στην περιγραφή της σειράς και δηλώνουμε ότι μέχρι στιγμής τα έχουν καταφέρει περίφημα. Από εμάς είναι "10" και μάλιστα με τόνο!