«Σασμός»: O Ορφέας Αυγουστίδης μιλάει για τους ματωμένους γάμους που έρχονται στη σειρά

12.10.2022
«Σασμός»: O Ορφέας Αυγουστίδης μιλάει για τους ματωμένους γάμους που έρχονται στη σειρά
«Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου...»

Στον ρόλο που υποδύεται στην δραματική σειρά του Alpha Σασμός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στο Happy Day. O τηλεοπτικός Αστέρης μίλησε για τις συγκλονιστικές εξελίξεις της σειράς καθώς όπως αποκάλυψε θα δούμε τέσσερις ακόμη γάμου μερικοί εκ των οποίων θα είναι ματωμένοι.

«Τα γυρίσματα δεν τα σταματήσαμε σχεδόν καθόλου. Κάναμε μια παύση τον Ιούνιο και από αρχές Ιουλίου "βαράμε". Τι πιο ωραίο να δουλεύεις για κάτι που ο κόσμος περιμένει να δει και το λατρεύει;», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία του ήρωα.
«Θα έκανε μια καταδικασμένη σχέση που θα τον διέλυε κι άλλο. Βρίσκεται σε μια δίνη που τον τραβάει προς τα κάτω. Όποια επιλογή κι αν κάνει, δεν θα είναι για να βγει στο φως, αλλά για να πάει πιο κάτω. Μέσα του δεν πιστεύει ότι θα είναι ξανά με την Αργυρώ γιατί όλα δίπλα του διαλύονται», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε πως θα γίνουν τέσσερις γάμοι στη σειρά, εκ των οποίων κάποιοι θα είναι «ματωμένοι».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον δικό του γάμο και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του.

«Το καλοκαίρι με την οικογένειά μου ξεκουραστήκαμε. Ο γάμος δεν μας άλλαξε την καθημερινότητα. Αν με ρωτούσε κάποιος, θα του έλεγα να παντρευτεί», είπε κλείνοντας.