Σασμός: Ο αληθινός φονιάς του Άγγελου συλλαμβάνεται όμως η νέα σκηνή με την Αργυρώ και τον Αστέρη έχει αναστατώσει τους φανς

12.10.2022
Σασμός: Ο αληθινός φονιάς του Άγγελου συλλαμβάνεται όμως η νέα σκηνή με την Αργυρώ και τον Αστέρη έχει αναστατώσει τους φανς
Το κόλπο της αστυνομίας με την Άσπα αποφέρει καρπούς και ο Κώστας παραδέχεται -σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση- ότι εκείνος σκότωσε τον Άγγελο. Η συνέχεια θα επηρεάσει ως ντόμινο τις εξελίξεις όμως το σημείο όπου εστιάζουν οι φανς των ΑΑ (Αστέρης - Αργυρώ) είναι, χωρίς αμφιβολία, η γεμάτη ένταση στιγμή που αυτοί μοιράζονται στο σημερινό επεισόδιο.

Το trailer που προβλήθηκε μετά το τέλος του χθεσινού επεισοδίου (11/10/2022) γέμισε με ελπίδες τους τηλεθεατές που θέλουν να ξαναδούν μαζί το αγαπημένο τους ζευγάρι. Και παρόλο που δεν έχουμε λόγο για να περιμένουμε κάτι τέτοιο, επί της ουσίας, η σκηνή των δυο τους είναι "πολλά υποσχόμενη".

Κατά τα άλλα, φυσικά η Καλλιόπη αποφυλακίζεται και ο Μανόλης εξαφανίζεται από το χωριό. Η εμμονή του Νικηφόρου να φέρει επάνω του όπλο ανησυχεί την Τζένη, που αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από τη Βασιλική και την ίδια στιγμή η Θοδώρα αρχίζει να νιώθει έλξη για τον Λευτέρη.

Ταυτόχρονα η άφιξη του Ευθύμη Φαρμάκη (Δημήτρης Αλεξανδρής) στο νησί προβληματίζει τον Αντώνη, ο οποίος προσπαθεί να βρει τρόπο για να ανακοινώσει τη σχέση του με τη Μαρίνα στον Παύλο, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα.

Η Καλλιόπη επιστρέφει στο σπίτι και ο Αστέρης την αποκηρύσσει για δεύτερη φορά. Ο Παύλος φανερά πικραμένος λέει στη Μαρίνα πως είδε την Αιμιλία με το Δημήτρη – ο Δημήτρης ήταν κολλητός φίλος του Παύλου στο παρελθόν. Εξ αφορμής αυτού επαινεί τη Μαρίνα για την αφοσίωσή της στο Μάρκο και η Μαρίνα έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς δεν ξέρει πώς να του πει την αλήθεια για τον Αντώνη.