Ο Robert De Niro υποδέχτηκε το 7ο παιδί του στα 79 και έχει κάτι να πει για την πατρότητα

10.05.2023
Ο Robert De Niro υποδέχτηκε το 7ο παιδί του στα 79 και έχει κάτι να πει για την πατρότητα
(Photo by Gary Gershoff/WireImage)
Πατέρας για 7η φορά έγινε ο Robert De Niro. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο σταρ, όμως η ταυτότητα της μητέρας του μωρού παραμένει άγνωστη.

Το μεγαλύτερο παιδί του είναι 51ός και το πιο μικρό μόλις μερικών μηνών (ή και ημερών!). O Robert De Niro είναι ένας πανευτυχής, πολύτεκνος πατέρας αλλά ξέρει καλά ότι δεν είναι η πιο εύκολη δουλειά. Το αντίθετο μάλιστα!

Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας που, συμπτωματικά, έχει τον επίκαιρο τίτλο "About My Father" ο 79χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έγινε ξανά πατέρας και χθες, σε μια ακόμη πρεμιέρα μοιράστηκε τις σκέψεις και τα συναισθήματά του για την πατρότητα.

{https://www.youtube.com/watch?v=S9obvzv1-Yc&ab_channel=EntertainmentTonight}

"Μερικές φορές, δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι ξέρουν πραγματικά τι σημαίνει να είσαι καλός πατέρας", είπε ο De Niro συμπληρώνοντας ότι πρόκειται για μια τεράστια ευθύνη αλλά και ένα μυστήριο, μεγάλος ενθουσιασμός. "Είναι, όμως, τρομακτικό. Εσύ πρέπει, απλά, να κάνεις το καλύτερο που μπορείς", είπε συγκεκριμένα.

11 διάσημοι που έγιναν μπαμπάδες μετά τα 50 και το απολαμβάνουν

Εκτός από το νεογέννητο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ακόμη έξι παιδιά. Αρχικά την 51χρονη Drena, κόρη της πρώτης του συζύγου Diahnne Abbott την οποία και υιοθέτησε και τον 46χρονο Raphael από τον ίδιο γάμο (1976–1988).

To 1996 γεννήθηκαν τα δίδυμα παιδιά του, καρπός του έρωτά του με την επί 8 χρόνια σύντροφό του, Toukie Smith. Οι Julian και Aaron είναι σήμερα 27 ετών, ενώ έχει ακόμη δυο παιδιά, τον 25χρονο Elliot και την 11χρονη Helen από τον γάμο του με τη δεύτερη πρώην σύζυγό του, Grace Hightower, με την οποία πήραν διαζύγιο το 2018 ύστερα από 20 χρόνια γάμου!

Όσο για τη μητέρα του παιδιού; Οι φήμες θέλουν ως πιο πρόσφατη σύντροφό του την εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών Tiffany Chen, με την οποία ο ηθοποιός γνωρίστηκε στο σετ ταινίας της ταινίας The Intern το 2015, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ως "στοιχείο" υπάρχει μόνο ένα βίντεο από κάποια κοινή τους έξοδο και εκείνη, εμφανώς έγκυο!

{https://www.youtube.com/watch?v=E9vB9-BaazY&ab_channel=X17onlineVideo}

Mickey Rourke προς Robert de Niro: "Άκου εδώ κύριε Σκληρέ του σινεμά, ορκίζομαι ότι μόλις σε δω θα σε..."

Λίγη σημασία, έχει, βέβαια, όλο αυτό. Ο Robert De Niro θέλησε να μοιραστεί τα νέα για το έβδομο παιδί του και το έκανε. Όταν θελήσει να αποκαλύψει επίσημα την ταυτότητα της μητέρας του θα το κάνει κι αυτό, προφανώς!

Μέχρι τότε... Να του ζήσει!

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 17:43