Kαίτη Γαρμπή: Η throwback φωτογραφία από τη Eurovision του 1993 και η σύγκριση με το 2023

10.05.2023
Kαίτη Γαρμπή: Η throwback φωτογραφία από τη Eurovision του 1993 και η σύγκριση με το 2023
Σε ρυθμούς Eurovision και η Καίτη Γαρμπή αυτές τις μέρες και με την αφορμή γύρισε τον χρόνο 30 χρόνια πίσω.

Ο 67ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision πραγματοποιείται αυτές τις με΄ρες στο Λίβερπουλ της Αγγλίας και έχει ήδη ολοκληρωθεί ο Α' Ημιτελικός με 10 από τις χώρες που συμμετείχαν να έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου.

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν εκεί, λοιπόν, και περιμένοντας την ελληνική συμμετοχή την Πέμπτη 11/5, η Καίτη Γαρμπή θυμήθηκε τα... δικά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό του 1993 με το τραγούδι "Ελλάδα χώρα του φωτός" με το οποίο κατέκτησε την 9η θέση αλλά έμεινε στην ιστορία για το απίθανο φόρεμα που της είχε χαρίσει η Σήλια Κριθαριώτη!

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, η Καίτη Γαρμπή γυρίζει τον χρόνο σ' εκείνη τη φάση της ζωής της, την οποία θυμάται πάντα με μεγάλη τρυφερότητα. Πέρσι, για παράδειγμα είχε μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από την εμφάνισή της με τον χορό σήμα κατατεθέν της και στη λεζάντα μόνο μια λέξη "Συγκίνηση".

{https://www.instagram.com/p/CdbBY5fAdBs/}

Φέτος είδαμε μια φωτογραφία της με τον παραγωγό και στενό της συνεργάτη Γιάννη Δουλάμη και πραγματικά, η έκπληξη ήταν μεγάλη γιατί αν κοιτάξεις καλά τη φωτογραφία θα δεις την Καίτη Γαρμπή του σήμερα! Και για του λόγου το αληθές, στη συνέχεια η φωτογραφία του 1993 από το story και η πόζα του 2023 από την τελευταία ανάρτησή της!

garbi.jpg

{https://www.instagram.com/p/Cr8fiT3NOFS/}

Απίθανη η Καίτη Γαρμπή! Και τότε και τώρα!

Και αν αναρωτιέσαι πού βρίσκεται σήμερα εκείνο το iconic φόρεμα, έχει δώσει η ίδια την απάντηση και το έκανε με πολύ βαριά καρδιά, μιλώντας στον Φώτη Σεργουλόπουλo πριν από δυο χρόνια. "Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του", είπε η Καίτη, συμπληρώνοντας όμως ότι τον συνάντησε μετά από πάρα πολλά χρόνια και της είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει!

"Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σήλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου", συνέχισε εκφράζοντας και μια απορία: "Πώς έκανα τέτοιο πράγμα; Πολύ κρίμα, δεν το λέω ούτε στον εαυτό μου".

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 16:03