Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ένας μεγάλος έρωτας που έληξε με... block - Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ

10.05.2023
Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ένας μεγάλος έρωτας που έληξε με... block - Οι δηλώσεις που συζητήθηκαν πολύ
Ύστερα από φημολογίες μηνών, τελικά ο χωρισμός του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου είναι οριστικός και, όπως φαίνεται, όχι βελούδινος!

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας. Ο δεσμός τους έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια που περσινού Survivor, το οποίο και τελικά κέρδισε ο επιχειρηματίας και λίγο μετά την οικειοθελή αποχώρηση εκείνου από το φετινό, Survivor All Star έπεσαν και οι τίτλοι τέλους.

Από τη στιγμή που γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο ο Στάθης Σχίζας φάνηκε πως τα πράγματα μεταξύ του άλλοτε φουλ ερωτευμένου ζεύγους δεν ήταν όπως παλιότερα, όμως αμφότεροι κρατούσαν πολύ χαμηλά τους τόνους, ίσως δίνοντας μια ευκαιρία στα πράγματα να εξελιχθούν.

Φαίνεται, όμως, ότι τελικά δεν υπήρξε φως στο τούνελ και τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζαν τους οδήγησαν στον χωρισμό.

Στάθης Σχίζας: Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρηση, η ενόχληση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και οι φήμες για επιστροφή

Η Αλεξάνδρα, μάλιστα, μετακόμισε από το σπίτι όπου έμενε με τον Στάθη ενώ με μεγάλη έμφαση τόνισε πόσο ευτυχισμένη είναι για το νέο, αυτό, ξεκίνημα, πράγμα, που όπως υποστήριξε σήμερα, μιλώντας μέσα από την εκπομπή Πρωινό Μας ο Νίκος Γεωργιάδης λέει πολλά, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως το να αλλάξει κάποιος ένα σπίτι δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, υπονοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι δεν πρόκειται για μία απόφαση της στιγμής.

Σήμερα, λοιπόν, είχαμε δηλώσεις και από τους δύο πρώην συντρόφους, δηλώσεις, όμως, που έχουν μια κάποια χρονική διαφορά μεταξύ τους και αυτό, όπως υπογραμμίστηκε στην εκπομπή Πρωινό Μας, έχει τη δική του σημασία.

Ο Στάθης Σχίζας εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The Tonight Show και όταν η συζήτηση έφτασε στα προσωπικά του, δήλωσε με ηρεμία πως δεν έχει να απαντήσει κάτι. "Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα", είπε συγκεκριμένα ενώ εξέφρασε την έκπληξή του σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει ο χωρισμό τους για όλο τον κόσμο.

"Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;", είπε χαρακτηριστικά, ενώ ήταν σαφές ότι, σε εκείνη τη χρονική στιγμή, άφηνε την πόρτα ανοιχτή για την όποια αλλαγή απόφασης.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας σε τρυφερό τετ α τετ μέσα στη θάλασσα

Από τότε μέχρι τώρα όμως, πολλά άλλαξαν και κυρίως ένα Block και όχι Unfollow (που έκανε ο Στάθης στην Αλεξάνδρα) όπως διευκρίνησε ο Νίκος Γεωργιάδης εξηγώντας και γιατί εξαφανίστηκαν όλες οι κοινές τους φωτογραφίες (πλην μίας ανάρτησης για τη νίκη στο Survivor) στους λογαριασμούς τους στα social media.

{https://www.instagram.com/p/CfzW7iusMr9/}

Όπως ακούσαμε στο πάνελ, ο Στάθης Σχίζας πρέπει να είναι πολύ πληγωμένος από την εξέλιξη που είχε η σχέση του με την Αλεξάνδρα και έχει, πια, κόψει κάθε γέφυρα! Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα

{https://www.youtube.com/watch?v=dPNzQx5I_QQ&ab_channel=SKAI.gr}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 13:11