Survivor: Ο Στάθης Σχίζας νίκησε ανατρέποντας τα προγνωστικά και η Μαρία Αντωνά έγινε meme

07.07.2022
Survivor: Ο Στάθης Σχίζας νίκησε ανατρέποντας τα προγνωστικά και η Μαρία Αντωνά έγινε meme
Ενώ τα προγνωστικά ήθελαν νικητή τον Άρη Σοϊλέδη, ήρθε η ανατροπή και το τρόπαιο για το φετινό Survivor σήκωσε ο Στάθης Σχίζας.

Βραδιά τελικού χθες (6/7/2022) και ο Στάθης "τίναξε την μπάνκα στον αέρα" κερδίζοντας το παιχνίδι. Σείστηκε το Γαλάτσι στην ανακοίνωση το αποτελέσματος και στο Twitter έστησαν γλέντι.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, όμως.

Ο πρώτος λόγος δόθηκε στις μαμάδες των παικτών, η οποίες συγκίνησαν με τα όσα είχαν να πουν για τα αγόρια τους.

Στη συνέχεια -και με έναν Γιώργο Λιανό εξαιρετικό, όπως πάντα, να τα λέμε κι αυτά- είδαμε δυο απίθανα βίντεο με αστείες στιγμές στα συμβούλια αλλά και στον στοίβο αγωνισμάτων που έφεραν πολλά γέλια και χαλάρωσανπολύ την ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής έκανε κάτι απρογραμμάτιστο, όπως είπε, και κάλεσε τις συντρόφους των φιναλίστ να καθίσουν δίπλα τους. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Μαρία Αντωνά ανέβηκαν στη σκηνή και μίλησαν για τους αγαπημένους με πολύ τρυφερά λόγια, εντυπωσιάζοντας, φυσικά με τις εμφανίσεις τους!

Στη συνέχεια και αφού τραγούδησαν ο Σάκης Αρσενίου και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, εισέβαλε στο πλατό ο Ατζούν Ιλιτζαλί και μοιράστηκε τις θερμότερες σκέψεις και τα συναισθήματά του ενώ τόνισε ότι τα τελευταία 5 χρόνια δεν έχει χάσει ποτέ τελικό του ελληνικού Survivor!

Λίγο αργότερα ήρθε η ώρα για τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώσει το όνομα του νικητή και αυτό ήταν του Στάθη Σχίζα! Όλοι οι παίκτες ανέβηκαν στη σκηνή και ξεκίνησε η γιορτή!

Στο Twitter, όπου το Hashttag #survivorgr κέρδισε αυτό του Σασμού, που έριξε αυλαία χθες, αλλά και των Άγριων Μελισσών που έφτασαν στο προτελευταίο επεισόδιό τους, ο κόσμος έδειξε την απόλυτη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα ενώ δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος υπερείχε αγωνιστικά και αυτό τονίστηκε αρκετές φορές. Κέρδισε ένας χαμηλών τόνων άνθρωπος που όμως αγωνιστικά δεν ήταν καλός, ξεκάθαρα. Δεν έλειψαν και οι αντιδράσεις επ' αυτού, όμως η ιστορία γράφτηκε και ο Στάθης Σχίζας είναι ο νικητής του φετινού Survivor που πήρε εκτός από τα 18.000€ της συμμετοχής του, και τα 100.000€ του επάθλου.


Στο περιθώριο των εορτασμών, το πρώτο πλάνο που ο κάμεραμαν πέτυχε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ήταν της Μαρίας Αντωνά, η οποία δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή της -και αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό. Στο Twitter, όμως, δεν της χαρίστηκαν.

Σε απάντηση όλων όσων τη "στόλισαν" αναλόγως, πάντως, η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" όπου συμμετέχει, χαρούμενη, χαμογελαστή, αξιοπρεπέστατη και συγκινημένη, φορώντας όλα τα δώρα που της έφερε ο αγαπημένος της από τον Άγιο Δομίνικο και κρατώντας τη δικη τους κούπα! Ευχαρίστησε τους πάντες και η ευτυχία και η ηρεμία που είχε στο πρόσωπό της δεν περιγράφεται.