Άγριες Μέλισσες: Ο κόσμος αποθεώνει την Κατερίνα Διδασκάλου και εκείνη μοιράζεται την τελευταία σκηνή της Μυρσίνης

06.07.2022
Άγριες Μέλισσες: Ο κόσμος αποθεώνει την Κατερίνα Διδασκάλου και εκείνη μοιράζεται την τελευταία σκηνή της Μυρσίνης
Το προτελευταίο επεισόδιο σήμερα (6/7/2022) για τη σειρά του ΑΝΤ1 που έχει γράψει το όνομά της με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και ο κόσμος παραμιλάει ακόμη για τη συγκλονιστική ερμηνεία της Κατερίνας Διδασκάλου, η οποία "απογείωσε" τη Μυρσίνη της ακόμη μία φορά.

Φτάνοντας στο τέλος της σειράς που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία τα ανοιχτά κεφάλαια κλείνουν ένα ένα -με τον καλό ή τον κακό τρόπο.

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι ένας από τους εμβληματικούς χαρακτήρες της σειράς και γι' αυτό, τον μεγαλύτερο ρόλο έχει παίξει η Κατερίνα Διδασκάλου που την ερμηνεύει αριστοτεχνικά τρία χρόνια τώρα.

Στο χθεσινό επεισόδιο, η αντίδραση της ισχυρής Μυρσίνης απέναντι στην αλήθεια που έμαθε για το γιο της τον Σέργιο, τον οποίο λάτρευε τόσα χρόνια -τελείως άδικα, όπως αποδείχτηκε- ήταν, τουλάχιστον, καθηλωτική. Ο σπαραγμός της μάνας που θρηνεί το σπλάχνο της για δεύτερη φορά αποθεώθηκε από τους τουιτεράδες που υποκλήθηκαν στην ερμηνεία της.

Κατερίνα Διδασκάλου: Η πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε στις "Άγριες Μέλισσες", οι αισθητικές επεμβάσεις και ο σύντροφός της

Η ίδια η πρωταγωνίστρια αποχαιρέτησε τη Μυρσίνη της αλλά επανήλθε με ακόμη μερικές αναρτήσεις, άκρως συγκινητικές.

Πρώτα μοιράστηκε στιγμιότυπο από την τελευταία σκηνή ever της ηρωίδας της. Τη βλέπουμε ξαπλωμένη σε κρεβάτι και πλάι της τον αγαπημένο της, Νικηφόρο (Αναστάση Ροϊλό). Η ένταση στα πρόσωπά τους μαρτυρά λίγο από το τι να περιμένουμε!

Μια ακόμη βόλτα (η τελευταία) στα στούντιο που ήταν δεύτερο σπίτι τους εδώ και τρία χρόνια τώρα.

Και τέλος, ένα κολάζ με μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της Μυρσίνης μαζί με ένα δημοψήφισμα προς τους θαυμαστές της και ένα ευχαριστώ προς τους σεναριογράφους της σειράς -και την ίδια τη Μυρσίνη.

"Ποιο περιμένετε να είναι το τέλος της Μυρσίνης; Ευχαριστώ Μελίνα. Ευχαριστώ Πέτρο. Ευχαριστώ Μυρσίνη", γράφει η Κατερίνα Διδασκάλου και αναμένουμε το τέλος της αύριο!

Σήμερα, πάντως, περιμένουμε ακόμη μία ξεχωριστή σκηνή όπου η Μυρσίνη θα παραδεχτει πρώτη φορά στη Δρόσω ότι πιστεύει πως ο Σέργιος (πρώτη φορά χωρίς το "μας") της επιτέθηκε εκείνο το βράδυ.

Ιδού και το trailer για το σημερινό, προτελευταίο επεισόδιο!