Σασμός: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου με συγκίνηση, χαρές αλλά και αίμα

06.07.2022
Σασμός: Σήμερα το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου με συγκίνηση, χαρές αλλά και αίμα
Κλείνει σήμερα (6/7/2022) ο πρώτος κύκλος για τη δημοφιλή σειρά του Alpha και αναμένεται μεγάλη ένταση.

20 χρόνια περίμεναν αυτή τη στιγμή ο Μαθιός με τη Βασιλική, αλλά, όπως φαίνεται, δεν θα καταφέρουν να τη χαρούν. Η Βασιλικη θα ντυθεί νύφη αλλά το άσχημο προαίσθημα που έχει ότι κάτι θα πάει στραβά την τελευταία στιγμή, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο καθώς την ώρα που ο γιος της τη συνοδεύει προς την εκκλησία, βλέπει τον αστυνόμο να συλλαμβάνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι του.

Ο Θανάσης Πατριαρχέας το έχει δώσει ήδη αυτό το spoiler με την παρακάτω σπλάτερ ανάρτηση:

Λίγο νωρίτερα, στο σπίτι της Βασιλικής πήγαν η Θοδώρα, η Κλαίρη και η Τζένη για να τη βοηθήσουν και να της ευχηθούν, έχοντας πλήρη άγνοια για το τι αναμένεται να συμβεί σε λίγη ώρα.

Στα άλλα μέτωπα, η Αργυρώ συγκινείται από το μήνυμα του Αστέρη, ο οποίος της λέει ότι "κάθε φορά που τη βλέπει ευτυχισμένη, η ζωή της παίρνει άλλο νόημα", προσπαθεί να σώσει τον γάμο της με το Σταύρο και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν μαθαίνει ότι έχασε και τον Άγγελο. Το ίδιο και η γιαγιά Ειρήνη, που δεν αντέχει άλλο σπαραγμό!

Πώς ξεκίνησε, όμως, το κακό; Ο Μάνος έχει μαρτυρήσει το μυστικό του στον Άγγελο και εκείνος το εκμεταλλεύεται ώστε να εκδικηθεί τους Σταματάκηδες. Αμέσως το αποκαλύπτει στην Καλλιόπη η οποία δεν το βλέπουμε, όμως από spoilers έχουμε μάθει ότι είναι η πρώτη που τον τραυματίζει με μαχαίρι στον σβέρκο. Ο ζηλιάρης πρώης της Άσπας, φαίνεται ότι τον αποτελειώνει!

Όταν ο Μάνος πηγαίνει στο σπίτι του γιατρού μετανιωμένος για αυτό που έκανε και τον βρίσκει νεκρό όλα αλλάζουν. Και το ένα πράγμα φέρνει το άλλο. Ιδού το trailer για το μεγάλο φινάλε του πρώτου κύκλου ενώ όλα δείχνουν πως στον επόμενο θα έχουμε την άφιξη του Παύλου Βρουλάκη, τον οποίο θα ερμηνεύει ο Στέλιος Μάινας και θα ανάψουν νέες φωτιές.