Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος όμως το κοινό απογοητεύτηκε από το φινάλε

07.07.2022
Ο Σασμός έριξε αυλαία για φέτος όμως το κοινό απογοητεύτηκε από το φινάλε
Ο πρώτος κύκλος της δημοφιλούς σειράς του Alpha ολοκληρώθηκε χθες (6/7/2022), όμως το φινάλε δεν ικανοποίησε τους φανς που δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, ειδικά στο Twitter.

Ο Σασμός μπήκε πολύ δυναμικά φέτος στον χώρο της μυθοπλασίας και κέρδισε τη μερίδα του λέοντος απέναντι στα "αντίπαλα δέη" (Άγριες Μέλισσες & Γη της Ελιάς) σε πολλές περιπτώσεις.

Χθες είχαμε το τέλος του πρώτου κύκλου, ο οποίος είχε προαναγγελθεί ως "συγκλονιστικός" τουλάχιστον! Για τους φανς, όμως, τελικά, μάλλον ήταν κάπως... τζούφιος καθώς το φινάλε ήρθε και τους άφησε τα "κρύα του λουτρού".

Η σκηνή όπου ο νεκρός πατέρας του Μαθιού εμφανίστηκε και μίλησε με τον γιο του, όπως επίσης και η αντίδραση της γιαγιάς Ειρήνης όταν έμαθε ότι έχασε και τον άλλο εγγονό της προκάλεσαν ανατριχίλα, αλλά... μέχρι εκεί.

"Ετοιμάζουμε κάτι πολύ δυνατό" είχε υποσχεθεί ο Δημήτρης Λάλος λίγο πριν από την προβολή του φινάλε, όμως, για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο δεν είδαμε!

Αναμένοντας τον επόμενο κύκλο -για τον οποίο έχουν ήδη ξεκινήσει γυρίσματα- ιδού οι αντιδράσεις των τουιτεράδων για να πάρεις μια γεύση του τι τους "χάλασε".