Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το μεγάλο φινάλε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το πιο όμορφο spoiler

07.07.2022
Άγριες Μέλισσες: Σήμερα το μεγάλο φινάλε και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έδωσε το πιο όμορφο spoiler
Η αντίστροφη μέτρηση για το οριστικό "αντίο" στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 έχει ξεκινήσει. Σήμερα (7/7/2022) στις 9 το βράδυ θα προβληθεί το τελευταίο, διπλό επεισόδιο και αφού έχουμε γεμίσει με δυσάρεστα, πήραμε μια δόση χαράς και ευχάριστης προσμονής για τις ώρες που έρχονται από τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο.

Η σειρά που άλλαξε για πάντα τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία φτάνει στο τέλος της. Σήμερα θα αποχαιρετήσουμε για πάντα τους ήρωες που έγιναν οικογενειά μας τα τελευταία τρία χρόνια, αν για κάποιοι, το "αντίο" αυτό δεν θέλουν να το πουν.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, τον Λάμπρο της σειράς, ο οποίος μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία σήμερα και στη λεζάντα ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήρια ανάρτηση. "Μπορεί και να μην υπάρξει ποτέ", έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ ευχαρίστησε τη Μαρία Κίτσου για αυτά τα τρία χρόνια και για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ του.

Και ναι, στη φωτογραφία βλέπουμε το ζεύγος αγκαλιά με το μωράκι τους σε ένα πολυαναμενόμενο Happy End που θα δούμε σήμερα το βράδυ.

Στο μεταξύ, στο Twitter αποθεώνουν τη Μαρία Κίτσου και τον Λεωνίδα Κακούρη για τις ερμηνείες τους στο χθεσινό επεισόδιο -και δικαίως!

Ο Δούκας βοήθηκε στην Ελένη να γεννήσει το εγγόνι του αδικοχαμένου αδελφού του και η συγκίνηση δεν περιγράφεται.

Σε λίγες ώρες ο κύκλος αυτός που άνοιξε πριν τρία χρόνια θα κλείσει οριστικά και ιδού μια γεύση του τι να περιμένουμε στο τελευταίο -ever- επεισόδιο της σειράς: