Mickey Rourke προς Robert de Niro: "Άκου εδώ κύριε Σκληρέ του σινεμά, ορκίζομαι ότι μόλις σε δω θα σε..."

20.07.2020
Mickey Rourke προς Robert de Niro: "Άκου εδώ κύριε Σκληρέ του σινεμά, ορκίζομαι ότι μόλις σε δω θα σε..."
Οι σχέσεις των δύο ηθοποιών βρίσκονται σε τεντωμένο σκοινί και η τελευταία δημόσια επίθεση του πρώτου στον δεύτερο έχει συζητηθεί πολύ.

Ο Mickey Rourke και ο Robert de Niro συνεργάστηκαν μαζί στη θρυλική ταινία του Brian De Palma "Δαιμονισμένος Άγγελος" (1987) -από όπου και η φωτογραφία επάνω- όμως δεν τα είχαν πάει καλά τότε και τα προβλήματα μεταξύ τους γίνονται ολοένα και πιο έντονα.

Οι φήμες θέλουν τον Bob να μην είδε με καλό μάτι τον νεότερο συνάδελφό του από την αρχή της συνεργασίας του ξεκαθαρίζοντας από νωρίς τη σχέση που θα ήθελε να έχουν: "Καλύτερα να μη μιλάμε μεταξύ μας", φέρεται να είχε πει στον Rourke ο de Niro κρατώντας τη σχέση τους αποκλειστικά στα όσα χρειαζόταν μέσω γυρισμάτων.

Αυτό "έμεινε" απωθημένο στον Mickey και μάλλον "γιγαντώθηκε" όταν τον καιρό που γινόταν το casting για τον "Ιρλανδό" του Scorsese ο de Niro λέγεται ότι έθεσε βέτο σχετικά με τη συμμετοχή του Rourke στην ταινία.

Από εκεί και πέρα τα πράγματα "εκτροχιάστηκαν" με μια πρόσφατη ανάρτηση του Mickey Rourke να "δυναμιτίζει" την κατάσταση.

"Έι, Robert De Niro, ναι, σ' εσένα μιλάω μεγάλο γ@μημ*νο κλαψιάρικο μωρό. Ένας φίλος μου είπε πρόσφατα ότι πριν από λίγους μήνες είπες σε εφημερίδες ότι 'Ο Mickey Rourke είναι ψεύτης και λέει ένα σωρό μ@λ@κίες'. Άκου λοιπόν κύριε Σκληρέ του σινεμά, είσαι ο πρώτος άνθρωπος που με έχει αποκαλέσει ποτέ ψεύτη και το έκανες στις εφημερίδες. Άκου να σου πω κάτι μαγκάκο. Όταν σε δω, ορκίζομαι στη γιαγιά μου, στον αδελφό μου και σε όλα τα σκυλιά μου ότι θα σε ξεφτιλίσω 100%. Μάρτυς μου ο Θεός", γράφει στη λεζάντα με την οποία συνόδευσε μια φωτογραφία του De Niro o Rourke και ακολούθησε "χαμός", χωρίς όμως ακόμη αντίδραση από τον ίδιο τον πολυβραβευμένο ηθοποιό.