Θοδωρής Μαραντίνης: Τα προβλήματα υγείας, η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα χρήματα που της έχει δώσει

10.05.2023
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου σε παλιότερες (και πιο χαρούμενες στιγμές) το 2018
Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου σε παλιότερες (και πιο χαρούμενες στιγμές) το 2018 (Photo: NDP Photo Agency)
Μια ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μοιράστηκε πολλά προσωπικά ζητήματα που αφορούν και στη δικαστική διαμάχη που έχει με τη Σίσσυ Χρηστίδου για τα θέματα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Εξαιτίας έντονου (και λανθασμένου) όπως ανέφερε ο ίδιος ο τραγουδιστής, ρεπορτάζ, σε σχέση με το διαζύγιό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τα παιδιά τους, εμφανίστηκε στο Πρωινό και μίλησε με τον Γιώργο Λιάγκα για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ενώ αναρωτήθηκε δημόσια σχετικά με το timing της διαρροής των πληροφοριών (που δεν ήταν και ακριβείς).

Πρώτα όμως, ο τραγουδιστής μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια από τη γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση που τον ε΄στειλε στο χειρουργείο ξανά και ξανά. Τώρα είναι σαφώς καλύτερα αλλά το παρακολουθεί.

Ως προς τη συνεπιμέλεια, που είναι και το μεγάλο ζητούμενο ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε πως έγιναν δύο δικόγραφα, "η Σίσσυ ζήτησε έξι πράγματα, τα οποία απορρίφτηκαν και τα έξι. Εγώ ζήτησα δύο και εγκρίθηκε το ένα. Νομίζω ότι είναι προφανές ποιος κέρδισε και ποιος έχασε. Στην πράξη, αν θέλουμε να το πούμε πιο λαϊκά, έδωσε μία ισοπαλία".

Σε αυτή τη φάση, εξήγησε ο Θοδωρής Μαραντίνης, δεν πήρε τη συνεπιμέλεια αλλά θα κινηθεί νομικά ξανά και εξήγησε πως το τελευταίο δικαστήριο ήταν ασφαλιστικά μέτρα, για μία προσωρινή διαδικασία.

{https://www.instagram.com/p/CQWBKsjny_f/}

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, ο τραγουδιστής τον Onirama εξήγησε ότι παίρνει τα παιδιά την Κυριακή το πρωί και τα παραδίδει την Τετάρτη είτε στο σχολείο είτε στο σπίτι της μαμάς τους, ενώ εξήγησε τι σημαίνει η συνεπιμέλεια.

"Σημαίνει ότι οι άνθρωποι αποφασίζουν από κοινού για τα σημαντικά και τα μη σημαντικά θέματα των παιδιών" και ότι τα οικονομικά ορίζονται από την οικονομική δύναμη του κάθε γονέα και τα έξοδα των παιδιών. Όσο γιατί τη θέλει τόσο πολύ τη συνεπιμέλεια; "Θεώρησα μετά από κάποιο σημείο, ότι δικαιούμαι να συμμετέχω για τα παιδιά μου, όπως συμμετείχα στα 12 χρόνια γάμου αυτόματα στην απόφαση που θα πάνε τα παιδιά, αν θα κάνουν γαλλικά, δικαιούμαι να έχω λόγο σε αυτό, ή αν θα κάνω ένα ταξίδι στο εξωτερικό να μην πρέπει να παρακαλέσω", είπε.

Θοδωρής Μαραντίνης για τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων"

Ο Θοδωρής εξήγησε ότι δεν ήθελε να φτάσουν τα πράγματα ως εκεί ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν σταμάτησε ποτέ να πληρώνει διατροφή, ενώ απαντώντας σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα αποκάλυψε ότι το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο πηγαίνουν τα παιδιά του, το πληρώνει ολοκληρωτικά εκείνος.

{https://www.instagram.com/p/Ck75T0TIe9u/}

"Στο σύνολο έχω δώσει 173.568 ευρώ, οπότε δε δέχομαι να ακούσω στον δρόμο – με πληγώνει πάρα πολύ – από δημοσιογράφους ή εκπομπές που παίρνουν κάποια πληροφορία- δε ξέρω πως την παίρνουν – ότι εγώ δεν πληρώνω διατροφή", είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ενώ ήταν σαφής ως προς το ότι η "η Σίσσυ είναι πάρα πολύ καλή μάνα. Δεν τίθεται τέτοιο θέμα".

Στη συνέχεια μάθαμε ότι τα παιδιά του ζευγαριού κατέθεσαν στο δικαστήριο καθώς "ήταν μια διαδικασία που κρίθηκε απαραίτητη με βάσει τα όσα τέθηκαν δικαστικά. Ποτέ οι γονείς δεν είναι παρόντες σε αυτή τη διαδικασία, ούτε ξέρουμε τι είπαν". "Είναι πολύ στενάχωρο το ότι έχουμε φτάσει μέχρι εδώ και δεν ξέρω και το γιατί γίνεται όλο αυτό", είπε ο Μαραντίνης τονίζοντας πως όλο αυτό ξεκίνησε πολύ διαφορετικά. "Είχαμε μια πολύ καλή συνεννόηση χωρίζοντας, χωρίσαμε συναινετικά, συμφωνήσαμε, κάποια τα βρήκαμε εύκολα, κάποια δύσκολα, προσπαθήσαμε πάνω σε αυτό και ξαφνικά, με το που τέθηκε το θέμα της συνεπιμέλειας, γίνεται όλο αυτό"

{https://www.instagram.com/p/CcvQZuQKP6w/}

Στη συνέχεια ακούσαμε πόσο έχει ταλαιπωρηθεί ψυχικά από αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και τα παδιά του. "Δεν θα επιτρέψω να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Ή θα πρέπει να μιλήσω, ή θα πρέπει να εκθέσω ανθρώπους. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή έχω πολλούς ανθρώπους να εκθέσω, ανθρώπους που θεωρούσα οικογένεια, ανθρώπους που τάϊζα και είχα μέσα στο σπίτι μου, δεν θέλω να το κάνω, για τα παιδιά μου, για μένα και για το ήθος μου. Αυτό φαίνεται ως ένα σημάδι αδυναμίας και δεν είναι. Είναι σημάδι ήθους".

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έχω πληρώσει διατροφή πάνω από 110.000 ευρώ και τα παιδιά μένουν μαζί μου 3 φορές την εβδομάδα"

Ως προς τα χρήματα; Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος είπε ότι δεν θα μιλήσει ξανά για τα θέματα αυτά, αποκάλυψε ότι έχει πάρει μέχρι και δάνειο 30 χιλιάδες ευρώ, αντί να βρει μία λύση με τη μητέρα των παιδιών μου. "Πήρα δάνειο γιατί δε μπορούσα να συνεννοηθώ".

Λυπηρό, πραγματικά. Μακα΄ρι, έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί τρόπος να λυθούν τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

{https://www.youtube.com/watch?v=qwsdFPwV1D4&ab_channel=ANT1TV}

Τελευταία τροποποίηση στις 10.05.2023 - 19:09