Θοδωρής Μαραντίνης: "Έχω πληρώσει διατροφή πάνω από 110.000 ευρώ και τα παιδιά μένουν μαζί μου 3 φορές την εβδομάδα"

07.10.2022
Θοδωρής Μαραντίνης: "Έχω πληρώσει διατροφή πάνω από 110.000 ευρώ και τα παιδιά μένουν μαζί μου 3 φορές την εβδομάδα"
Τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής μέσω του δικηγόρου του: Η διατροφή που έχει πληρώσει, τα οικονομικά προβλήματα και η "άτυπη" συνεπιμέλεια.

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σίσσυ Χρηστίδου και τον Θοδωρή Μαραντίνη δεν φαίνεται να τελειώνει. Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν κατέβαλε στην παρουσιάστρια το χρηματικό ποσό που όφειλε για την διατροφή των παιδιών τους. Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο Θοδωρής Μαραντίνης ζήτησε συνεπιμέλεια των παιδιών του, κάτι που μπορεί να αλλάξει την οικονομική ισορροπία μεταξύ τους.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

Κατά την διάρκεια της πανδημίας, ο τραγουδιστής φέρεται να ζήτησε 3 φορές δικαστικά να μειωθεί το ποσό της διατροφής το οποίο ανέρχονταν στα 4.000 ευρώ, καθώς μετά την πανδημία αντιμετώπισε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διατροφή είχε "πέσει” στα 1.000 ευρώ, και ο Θοδωρής Μαραντίνης είχε αναλάβει να πληρώνει τα δίδακτρα των παιδιών του. Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου, ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη σημείωσε ότι πρωταρχική επιθυμία του τραγουδιστής είναι ο σεβασμός των παιδιών και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα δεν είχε τοποθετηθεί η δική του πλευρά.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Στα δικαστήρια με αφορμή τη διατροφή των παιδιών τους (βίντεο)

"Ήταν ένα ποινικό δικαστήριο, το οποίο έχει εφεσιβληθεί και επομένως η υπόθεση αυτή εκκρεμεί και θα πρέπει αναφορικά με αυτό να μην κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε", είπε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη. "Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορονοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου".

"Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη", πρόσθεσε ο δικηγόρος του. Τέλος, ο ίδιος πρόσθεσε πως ο τραγουδιστής μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. "Αυτό ισοδυναμεί με ένα ντε φάκτο καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του".