Leonardo DiCaprio: Ταξίδεψε στο Παρίσι για να στηρίξει την Gigi Hadid στην Εβδομάδα Μόδας

07.10.2022
Leonardo DiCaprio: Ταξίδεψε στο Παρίσι για να στηρίξει την Gigi Hadid στην Εβδομάδα Μόδας
Φαίνεται ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά ανάμεσα στα απρόσμενα lovebirds Gigi Hadid και Leonardo DiCaprio και μάλιστα με πολύ γλυκό τρόπο. Οι δυο τους βρέθηκαν στη δημοσιότητα τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα μια νέα εξέλιξη δείχνει ότι υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον από ότι θα περίμενε κανείς. Μαθαίνουμε λοιπόν ότι ο DiCaprio βρέθηκε στο Παρίσι για να στηρίξει τη Hadid στην Εβδομάδα Μόδας του Πόλης του Φωτός!

Σύμφωνα με το E!News, μια στενή πηγή είπε ότι οι δυο τους είναι ερωτοχτυπημένοι ο ένας με τον άλλον, ειδικά η Hadid, μετά την άφιξη του DiCaprio στο Παρίσι για να τη στηρίξει κατά τη διάρκεια του μόντελινγκ της στην Εβδομάδα Μόδας. «Η Gigi και ο Leo διασκεδάζουν πολύ αυτή τη στιγμή. Προσπάθησαν να παραμείνουν σε χαμηλούς τόνους και να απολαύσουν ιδιωτικές στιγμές. Εκείνη απολάμβανε τον χρόνο που περνούσαν μαζί».

Πρόσθεσε η πηγή ότι η Gigi είναι «ευγνώμων» που ο Leo πέταξε στο εξωτερικό για να την υποστηρίξει ενώ βάδιζε στις πασαρέλες του PFW. «Η Gigi είναι ευγνώμων που ήρθε στη ζωή της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και είπε ότι είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Ο Leo είναι πολύ χαλαρός και της αρέσει που η σχέση τους είναι χαλαρή και εύκολη. Μέχρι στιγμής πάει καλά».

Gigi Hadid - Leonardo DiCaprio: Σχέση με διαφορετικές προσδοκίες και ερωτηματικά για το μέλλον

Ίσως αυτό να εξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό, αλλά προς το παρόν, μας αρέσει που το σούπερ μόντελ και ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός περνούν τόσο καλά μαζί.

Δυστυχώς, δεν είναι πολλά πράγματα γνωστά για τη σχέση αυτών των δύο, εκτός από το γεγονός ότι έχουν φωτογραφηθεί μαζί σε νυχτερινά κέντρα της Νέας Υόρκης και ότι έφυγαν από το ίδιο ξενοδοχείο στο Παρίσι. Η απροσδόκητη εξέλιξη για αυτούς τους δύο celebrities ήρθε μετά το χωρισμό του DiCaprio με το μοντέλο Camila Morrone μετά από πέντε χρόνια σχέσης.

Αναμένουμε εξελίξεις λοιπόν...