Η αντίδραση του Brad Pitt στη νέα μήνυση της Angelina Jolie και τις νέες κατηγορίες για κακοποίηση ήταν άμεση

07.10.2022
Η αντίδραση του Brad Pitt στη νέα μήνυση της Angelina Jolie και τις νέες κατηγορίες για κακοποίηση ήταν άμεση
Ο Brad Pitt δεν άφησε αναπάντητη την τελευταία επίθεση της πρώην συζύγου του και αποκρίθηκε για τις νέες κατηγορίες περί ψυχολογικής και σωματικής βίας που του προσάπτει.

Το "σίριαλ" που εξελίσσεται ακόμη με θέμα τον χωρισμό των πάλαι ποτέ Brangelina συνεχίζεται με νέα "κατηγορώ" και αποκαλύψεις από την Angelina Jolie η οποία υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ότι ο Brad Pitt "την άρπαξε από τον λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους".

Για την υπόθεση που βρίσκεται ακόμη στα δικαστήρια, ο Pitt τοποθετήθηκε μέσω δήλωσης που έδωσαν στη δημοσιότητα οι δικηγόροι του.

"Ο Brad έχει παραδεχτεί την ευθύνη του για όλα όσα του αναλογούν από την πρώτη μέρα -αντίθετα από το τι έχει κάνει η άλλη πλευρά- όμως δεν θα πάρει την ευθύνη για κάτι που δεν έχει κάνει", μεταφέρει η Anne Kiley, δικηγόρος του 58χρονου σταρ υπογραμμίζοντας πως παρότι ο πελάτης της έχει δεχτεί κάθε είδους προσωπική επίθεση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας "ευτυχώς, οι δημόσιες αρχές που η άλλη πλευρά επιχείρησε να χρησιμοποιήσει εναντίον του πήραν τις δικές τους ανεξάρτητες αποφάσεις". "Ο Brad θα συνεχίσει να απαντά στην αίθουσα του δικαστηρίου όπως κάνει από την πρώτη στιγμή", ολοκλήρωσε η δήλωση, καταστώντας σαφές, όπως μεταφέρουν πηγές κοντά στον ηθοποιό, ότι "παρ' όλη τη λάσπη που συνεχίζει να ρίχνει η Jolie ο Pitt δεν θα πέσει στο ρινγκ".

Πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία δεν μπορεί κανείς να ξέρει, όμως φαίνεται πως φως στο τούνελ δεν φαίνεται άμεσα καθώς τα δύο άκρα είναι τόσο πολωμένα που είναι αμφίβολο πώς θα μπορέσει να βρεθεί άκρη.

Ο Brad Pitt μήνυσε την Angelina Jolie επειδή πούλησε το μερίδιό της στο γαλλικό κτήμα Château Miraval

Μια απίθανη ιστορία αγάπης με την πιο άσχημη εξέλιξη -και ακόμη δεν έχουμε δει το φινάλε.

Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt έγιναν ζευγάρι το 2005, με τις "κακές γλώσσες" να μην έχουν σωπάσει ακόμη ως προς το timing της αρχής καθότι εκείνο τον καιρό εκείνος ήταν παντρεμένος ακόμη με την Jennifer Aniston. Παντρεύτηκαν το 2014 στο Chataux Miraval και έχουν μαζί έξι παιδιά μαζί: Τον 21χρονο Maddox, τον 18χρονο Pax, τη 17χρονη Zahara, τη 16χρονη Shiloh, και τα 14χρονα δίδυμα Vivienne και Knox. Από το 2016 που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου η Angelina τα πράγματα βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη -και όχι καλή!