Άντζελα Γκερέκου: Οι στιγμές με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η βαθιά συγκίνηση και η συγγνώμη

07.10.2022
Άντζελα Γκερέκου: Οι στιγμές με τον Τόλη Βοσκόπουλο, η βαθιά συγκίνηση και η συγγνώμη
«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή».

Πρεμιέρα έκανε χτες η εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1. Ο δημοσιογράφος υποδέχτηκε την Άντζελα Γκερέκου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του Mega «Γη της ελιάς» ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό καθώς δάκρυσε στην έναρξη της εκπομπής όταν είδε το βίντεο με την κοινή της διαδρομή με τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Συγκινήθηκες κιόλας, Άντζελα; Συγκινήθηκες με το που είδες τις στιγμές αυτές» αναρωτήθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

«Συγγνώμη, ζητώ συγγνώμη. Ήταν πολύ καταλυτική όλη αυτή η εισαγωγή» παραδέχθηκε, αρχικά, η Άντζελα Γκερέκου. «Αυτό που εγώ καταλαβαίνω και αυτό που εγώ ένιωσα… ήταν για να γίνει η γνωριμία μας. Ήταν για πολύ καλό και ήταν ευλογημένη αυτή η συνάντηση. Την χρειαζόταν και εκείνος πολύ και τελικά την χρειαζόμουν και γω. Είναι αυτά που λέμε ότι έρχονται από κάπου αλλού, από κάτι πιο μεγάλο από εμάς. Ήταν μια καρμική και μια πολύ ευλογημένη συνάντηση, θεωρώ, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για τη δική του ζωή. Αντίθετα εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε ένα σημείο που ήθελα πάρα πολύ να φτάσω επαγγελματικά.

Πραγματικά όμως ήταν καταλυτικό και δεν πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω και εγώ ότι ήταν μοιραίο με την όμορφη έννοια της λέξης. Σαν μια αποστολή, αν θέλεις, για κάποιο πολύ ιερό και καλό λόγο» πρόσθεσε, , η Άντζελα Γκερέκου.

«Ο Τόλης ξαναγεννήθηκε και μαζί του και γω βίωσα πράγματα που δεν είχα νιώσει ποτέ στη ζωή μου. Παρά δύο μήνες, ζήσαμε μαζί 25 χρόνια. 25 ολόκληρα χρόνια. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη συνάντηση και για αυτή την πορεία παρόλες τις δύσκολες στιγμές, που προέρχονταν πολλές φορές από εξωγενείς παράγοντες και τα γνωρίζετε όλοι γιατί η ζωή του και η ζωή μας ήταν διάφανες. Είμαι ευγνώμων για αυτή τη σχέση. Ένα σχολείο ζωής κοντά σε έναν σπουδαίο άνθρωπο που νομίζω ότι λίγοι γνωρίζουν, πέρα από αυτό που έλαμπε και ήταν ο απόλυτος σταρ και ο μύθος, μέσα βαθιά την ψυχή του».