Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του

08.10.2022
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου του
Η ανάρτηση στα Instagram stories - ο μικρούλης απολαμβάνει τον ύπνο του και οι "φρουροί" του είναι δίπλα του

Πριν από μερικές μέρες, η Χρύσα Μιχαλόπουλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Η νεαρή ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και το ζευγάρι φαίνεται να περνά στιγμές ευτυχίας.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι νέες φωτογραφίες του γάμου που μοιράστηκε η κουμπάρα της

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά την γέννησή του γιου τους, ο διάσημος σεφ και κριτής του "Master Chef" δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου του, στην οποία φαίνεται να κοιμάται στο καρότσι του. "Οι φρουροί του" έγραψε στην λεζάντα, ενώ οι σκύλοι τους απεικονίζονται στη βεράντα.

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια περίπου μαζί και όπως έχουν δηλώσει, γνωρίστηκαν διαδικτυακά. «Γνωριστήκαμε μέσα από μία συζήτηση στο Instagram. Δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε εκείνος πρώτος. Είναι ένας πολύ ωραίος άντρας! Δεν ζηλεύω, όμως, ούτε εγώ, αλλά ούτε κι εκείνος. Δεν υπάρχουν τέτοια. Στο πρώτο μας ραντεβού βγήκαμε έξω, εγώ του φτιάχνω πολύ ωραία μακαρόνια με κιμά, εκείνος κάνει πολλά ωραία φαγητά», είχε δηλώσει η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις μοιράστηκε την πιο όμορφη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

«Το να είσαι με έναν άνθρωπο πολύ γνωστό και αγαπητό στον κόσμο προσελκύει αναπόφευκτα κάποιο ενδιαφέρον- και μια χαρά είναι αυτό. Δεν είναι όμως ζητούμενο. Δεν σημαίνει κάτι στην πραγματικότητα, στη ζωή μου. Πιστεύω, πάντως, πως έχω καταφέρει να υπάρχει ισορροπία. Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξη της η ηθοποιός.