Μαρία Ιωαννίδου εναντίον Google: Ετοιμάζει μήνυση γιατί... "μου προσθέτει 15 χρόνια"

08.10.2022
Μαρία Ιωαννίδου εναντίον Google: Ετοιμάζει μήνυση γιατί... "μου προσθέτει 15 χρόνια"
"Με εξέθεσαν, μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι 'η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο'", δήλωσε η ίδια

Μήνυση στην Google ετοιμάζει στη Google η Μαρία Ιωαννίδου, καθώς όπως λέει της προσθέτει 15 χρόνια και αυτό της έχει στοιχήσει επαγγελματικά. Η ίδια μίλησε για αυτό στην κάμερα του Alpha, με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στον Φρέντυ Γερμανό και τη Ναταλία Γερμανού, τονίζοντας πως τότε ήταν μία οικογένεια.

Σοφία Χατζηπαντελή: "Δεν κοροϊδεύω τη Mary Vitinaros"

"Έχω φωτογραφικό υλικό και από τη Ναταλία. Η Ναταλία δεν θα έχει καμία αντίρρηση για το βιβλίο, αφού όλο αυτό είναι η ζωή μας. Ήμασταν μία οικογένεια τότε. Η Ναταλία ζήτησε το χέρι μου για λογαριασμό του Φρέντυ. Του είχε πει 'μπαμπά γιατί δεν παντρεύεσαι αυτή τη ξανθιά όμορφη;' Είχαμε καλή σχέση, απλώς τώρα πια δεν βλεπόμαστε και μου λείπει. Αυτό μόνο" είπε αρχικά.

Δούκισσα Νομικού: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» - Τι δήλωσε;

Σε ό,τι αφορά τον χρόνο που περνάει, η ηθοποιός και χορεύτρια είπε: "Ο χρόνος με περιποιείται, δεν μου φαίνεται πόσο είμαι. Άσε τη google να λέει που βάζει 10 και 15 χρόνια πάνω. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω και δεν κάνω πολλά. Έχω να κάνω μπότοξ 2-3 χρόνια. Είμαι γενικώς αμελής, όμως θα κάνω τη μήνυση. Με εξέθεσαν. Όλοι σας πιστεύετε αυτά που γράφουν, δεν είναι όλα ακριβή. Θέλω να αφαιρέσουν την ηλικία μου. Μου έχει κοστίσει κιόλας, γιατί έχω ακούσει ότι 'Η Ιωαννίδου είναι μεγάλη γι’ αυτόν τον ρόλο'", πρόσθεσε η ίδια.