"Στο σφυρί" το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας

08.10.2022
"Στο σφυρί" το εξοχικό του Πέτρου Φιλιππίδη στο Σοφικό Κορινθίας
Ο ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα - Έχει ήδη χάσει τα σπίτια του στο Ψυχικό και στην Κέρκυρα

Τα οικονομικά προβλήματα του Πέτρου Φιλιππίδη φαίνεται να μην έχουν τέλος, όσο ο ίδιος βρίσκεται εν μέσω μιας πολύκροτης υπόθεσης, καθώς έχει έρθει αντιμέτωπος με τις κατηγορίες ενός βιασμού και δύο απόπειρών βιασμού. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις στις τράπεζες, οι οποίες έχουν οδηγήσει σε πλειστηριασμό μερικά από τα περιουσιακά του στοιχεία. Τώρα, "στο σφυρί" βγήκε και το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας.

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έχω πληρώσει διατροφή πάνω από 110.000 ευρώ και τα παιδιά μένουν μαζί μου 3 φορές την εβδομάδα"

Αξίζει να αναφερθεί πως στο στόχαστρο είχε βρεθεί μια μεζονέτα στο Ψυχικό, η οποία στον ηθοποιό και τη σύζυγό του, η οποία μετά από δύο αναστολές και αύξηση της τιμής της πρώτης προσφοράς, πέρασε σε νέους ιδιοκτήτες σε μια συμφωνία που έγινε εκτός της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Εκτός αυτού, στις 28 Σεπτεμβρίου, πωλήθηκε και μια μονοκατοικία στους Λιαπάδες στην Κέρκυρα, που άνηκε στο ζευγάρι, στην τιμή των 61.100 ευρώ.

Χώρισε η Αθηναΐς Νέγκα: H ανάρτηση της, το κείμενο που έγραψε και τα υπονοούμενα

Το οικόπεδο στο Σοφικό Κορινθίας έχει συνολική έκταση 1.242 τ.μ., και βρίσκεται στη θέση Αμμόνι της δημοτικής κοινότητας Σοφικού του δήμου Κορινθίων, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Υπαλλήλων Τραπέζης της Ελλάδος. Στο εν λόγω οικόπεδο έχει ανεγερθεί μια διώροφη οικοδομή με υπόγειο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, κατέχουν ο καθένας το 50% εξ αδιαιρέτου της πλήρους κυριότητας, ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει οριστεί στις 176.000 ευρώ.

Τελευταία τροποποίηση στις 09.02.2023 - 13:17