Jennifer Aniston - Justin Theroux: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι;

08.10.2022
Jennifer Aniston - Justin Theroux: Επανασύνδεση για το πρώην ζευγάρι;
Οι δυο ηθοποιοί εθεάθησαν μαζί για δείπνο στη Νέα Υόρκη

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux είχαν έναν από τους πιο υγιείς χωρισμούς στο Hollywood. Το ζευγάρι, που ήταν μαζί για οκτώ χρόνια, συνεχίζει να περνά χρόνο μαζί και να έχει μια υγιή φιλία. Πρόσφατα μάλιστα, η Aniston και ο Theroux εθεάθησαν να δειπνούν μαζί, συνοδευόμενοι από μια παρέα φίλων.

Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt πως την άρπαξε από το λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους

Το ζευγάρι συναντήθηκε στο εστιατόριο Laser Wolf και συνοδευόταν από τους Howard Stern, Jason Bateman, Jon Hamm και Jimmy Kimmel. Η φωτογραφία κοινοποιήθηκε ανώνυμα στο Reddit και δείχνει την παρέα να χαμογελά και να περνάει καλά μαζί. Ενώ η Aniston και ο Theroux δεν κάθονταν ο ένας δίπλα στον άλλο, έδειχναν χαλαροί και σαν να διασκεδάζουν. Οι δυο τους κάθονταν στην ίδια πλευρά του τραπεζιού, με μια άγνωστη γυναίκα να κάθεται ανάμεσά τους.

Ενώ πολλοί εικάζουν ότι αυτές οι φωτογραφίες σημαίνουν ότι μια επανένωση μεταξύ της Aniston και του Theroux είναι πολύ πιθανή, η φιλία τους και το γεγονός ότι εξακολουθούν να βλέπονται δεν είναι νέα. Η Aniston και ο Theroux έχουν μόνο θετικά πράγματα να πουν ο ένας για τον άλλο και τη σχέση τους, και αλληλεπιδρούν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίνοντας ευχές ο ένας τον άλλον στα γενέθλιά τους και γιορτάζοντας τα έργα και τα επιτεύγματα τους.

Η Emily Ratajkowski κατακεραυνώνει την ταινία "Blonde" με θέμα την Marilyn Monroe

Σε μια συνέντευξη του στο Esquire, ο Theroux είχε αναφερθεί στον χωρισμό τους και στο γεγονός ότι οι δυο τους παραμένουν φίλοι. Μίλησε επίσης για μια φήμη που ισχυρίζεται ότι οι δυο τους χώρισαν αφού η Aniston ήθελε να ζήσει στο Λος Άντζελες ενώ ο Theroux ήθελε να ζήσει στη Νέα Υόρκη. «Αυτή είναι μια αφήγηση που δεν είναι αλήθεια, ως επί το πλείστον», είπε. «Οι άνθρωποι δημιουργούν αφηγήσεις που κάνουν τους εαυτούς τους να αισθάνονται καλύτερα ή απλοποιούν τα πράγματα για αυτούς. Είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν είχαμε δραματικό χωρισμό και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Είμαι ειλικρινής όταν λέω ότι αγαπώ τη φιλία μας. Θα ήταν απώλεια αν δεν ήμασταν σε επαφή, για μένα προσωπικά».