Είναι οριστικό: Η Gisele Bündchen έχει προσλάβει δικηγόρο διαζυγίου

07.10.2022
Είναι οριστικό: Η Gisele Bündchen έχει προσλάβει δικηγόρο διαζυγίου
Ο πρώην, πλέον, σύζυγος του top model, Tom Brady «προσπαθεί να καταλάβει τι να κάνει»

Η Gisele Bündchen προσέλαβε δικηγόρο διαζυγίου μετά από μήνες «έντασης» μεταξύ της και του επί χρόνια συζύγου της, Tom Brady. Μια πηγή λέει ότι ο Brady "προσπαθεί να βρει τι να κάνει" και αναζητά έναν ο ίδιος. Πηγές είπαν προηγουμένως ότι μια ρήξη μεταξύ του 45χρονου αθλητή και του 42χρονου top model ξεκίνησε εν μέρει όταν εκείνος αποφάσισε να επιστρέψει στο NFL νωρίτερα αυτό το έτος μετά από μια σύντομη αποχώρηση 40 ημερών. Σύμφωνα με πηγή, είπε στην Bündchen δεν άρεσε ο τρόπος που ο Brady χειρίστηκε την επιστροφή του στην ομάδα του. Η Bündchen και ο Brady έχουν δύο παιδιά - τον 12χρονο Benjamin Rein και την 9χρονη κόρη Vivian Lake.

Θοδωρής Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά τη συνεπιμέλεια των παιδιών τους

«Ήταν τόσο χαρούμενη όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του και δεν ενθουσιάστηκε καθόλου όταν το επανέλαβε», είπε η πηγή. Μια άλλη πηγή είπε ότι ο επτά φορές νικητής του Super Bowl είναι «απόλυτα αφοσιωμένος» στα παιδιά του κατά τη διάρκεια της περιόδου που δεν αγωνίζεται και περνά χρόνο με την οικογένειά του μεταξύ των αγώνων και των ταξιδιών. «Κανένας άλλος σύζυγος δεν παίρνει άδεια έξι μηνών το χρόνο για να είναι απόλυτα αφοσιωμένος μόνο στην οικογένειά του», είπε η πηγή. «Και κατά τη διάρκεια της σεζόν, ναι, ταξιδεύει για παιχνίδια, αλλά είναι επίσης πολύ με την οικογένειά του».

Angelina Jolie: Κατηγορεί τον Brad Pitt πως την άρπαξε από το λαιμό και χτύπησε ένα από τα παιδιά τους

Από την έναρξη της σεζόν του 2022, η Bündchen δεν έχει εμφανιστεί σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια του συζύγου της. «Η επιστροφή στην Τάμπα μετά τη συνταξιοδότησή του επιβάρυνε την προσωπική πλευρά της ζωής του», είπε μια πηγή. «Η Gisele είναι απογοητευμένη και κουράστηκε από την καριέρα του εις βάρος της οικογένειάς τους, η οποία τον στήριζε πάντα».