Tom Cruise: Τα λουλούδια στη Shakira και οι φήμες ότι είναι ήδη «τσιμπημένος» μαζί της 

Tom Cruise: Τα λουλούδια στη Shakira και οι φήμες ότι είναι ήδη «τσιμπημένος» μαζί της 
(Photo by Cristiano Barni ATPImages/Getty Images)
Οι δύο διάσημοι αστέρες εθεάθησαν μαζί και οι φήμες έχουν οργιάσει! Λες;

Προς ενημέρωσή σου, ο Tom Cruise και η Shakira εθεάθησαν να κάνουν παρέα και να περνάνε καλά στο τμήμα VIP του Γκραν Πρι του Μαϊάμι. Και είναι μάλιστα από τις συναντήσεις που δεν τις μαθαίνουμε από πηγές αλλά από βίντεο που τους κατέγραψε να συζητάνε ενώ ακούγονται οι κινητήρες των αυτοκινήτων που περνάνε με ιλλιγγιώδη ταχύτητα:

{https://www.tiktok.com/@juliettedays/video/7230623852110384389}

Και μετά από αυτή τη συνάντηση έρχονται οι πληροφορίες ότι ο Tom ενδιαφέρεται «εξαιρετικά» για τη Shakira τώρα που είναι single μετά τον χωρισμό της από τον Gerard Piqué.

Tom Cruise: Η στενή σχέση με τη μητέρα του, η συμβολή της στην καριέρα του και η στήριξη της μέχρι την τελευταία της αναπνοή

«Ενδιαφέρεται εξαιρετικά να τη φλερτάρει», λέει μια πηγή στο Page Six. «Υπάρχει χημεία. Η Shakira χρειάζεται ένα μαλακό μαξιλάρι για να πέσει πάνω του και αυτό θα μπορούσε να είναι ο Tom, ένας ωραίος τύπος που είναι και είναι ταλαντούχος. Και δεν είναι πιο ψηλή από αυτόν».

Τέλος πάντων, οι φήμες λένε ότι ο Τom είναι τόσο τσιμπημένος με τη Shakira που της έστειλε και λουλούδια, οπότε η συνέχεια έχει πολύ ενδιαφέρον!

Επίσης, πρέπει να σημειωθεί ότι η Shakira αναφέρθηκε εν μέρει στον χωρισμό της με τον Gerard, ενώ δέχτηκε τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς από το Billboard στο Latin Women in Music, λέγοντας: «Ποια γυναίκα δεν έχει ξεχάσει, κάποια στιγμή στη ζωή της, τον εαυτό της επειδή αναζητούσε την προσοχή και την αγάπη κάποιου άλλου;».

Shakira: Τραγουδά πως "μπορεί να σκοτώσει τον πρώην της" και σφουγγαρίζει το πάτωμα (βίντεο)

Και πρόσθεσε, «Αλλά έρχεται μια στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας όπου δεν εξαρτάται πλέον από κάποιον άλλον για να αγαπήσει και να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι. Μια στιγμή που η αναζήτηση για κάποιον άλλο αντικαθίσταται από την αναζήτηση του εαυτού της. Η ώρα που η επιθυμία του να είσαι τέλειος αντικαθίσταται από την επιθυμία να είσαι αυθεντικός και όπου το να βρούμε κάποιον που είναι πιστός είναι λιγότερο σημαντικό από το να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας».

Λόγια βγαλμένα από τη ζωή της Shakira!

Τελευταία τροποποίηση στις 11.05.2023 - 09:35