Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη απάντηση στα όσα είπε δημόσια ο Θοδωρής Μαραντίνης - "Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ"

11.05.2023
Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίσημη απάντηση στα όσα είπε δημόσια ο Θοδωρής Μαραντίνης - "Αναγκάζομαι να τοποθετηθώ"
Νέο κεφάλαιο στο σίριαλ της διαμάχης μεταξύ των δύο πρώην συζύγων και το γράφει η Σίσσυ Χρηστίδου, ύστερα από τα όσα είπε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα χθες, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Έζησαν μαζί 13 χρόνια, έχουν μαζί δύο παιδιά και έχουν χωρίσει από το 2019. Τα πρώτα χρόνια του διαζυγίου τους, φα΄νηκε ότι ο Θοδωρής Μαραντίνης θα είχαν έναν πολύ βελούδινο χωρισμό με την ευρύτερη οικογένειά τους σε πρώτο, κοινό, πλάνο. Κάπου στον δρόμο, όμως, όλο αυτό στράβωσε και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με τα πράγματα να παίρνουν πολυ΄ άσχημη τροπή και μάλιστα δημόσια!

Μετά την εμφάνιση του τραγουδιστή των Onirama στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1 την Τετάρτη 10/5/2023, η παρουσιάστρια "αναγκάστηκε", όπως είπε χαρακτηριστικά, να προχωρήσει σε μια δημόσια τοποθέτησή της και το έκανε με μια επίσημη ανακοίνωση που μοίρασε στα ΜΜΕ στην οποία διαβάζουμε τα εξής:

«Έπειτα από την κοινή ανακοίνωση που κάναμε με τον πρώην σύζυγό μου, το 2019, για το τέλος της κοινής μας ζωής ως ζευγάρι, πολύ συνειδητά, είχα αποφασίσει να μην αναφερθώ ποτέ δημόσια σε γεγονότα σχετικά με το τέλος του γάμου μας, θέλοντας πρωτίστως να προστατεύσω τα δύο ανήλικα παιδιά μας, τα οποία αποτελούν για εμένα απόλυτη προτεραιότητα.

Με μεγάλη απογοήτευση και βαθιά θλίψη βλέπω πως σε αυτή την απόφαση που τηρώ ευλαβικά εδώ και 4 χρόνια είμαι πλέον μόνη μου. Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην σύζυγός μου επιδιώκει δημόσιες εμφανίσεις, με αποκλειστικό σκοπό να μιλήσει για οικογενειακές μας υποθέσεις και να δημιουργήσει εντυπώσεις που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, όπως αυτή καταγράφεται πια και σε επίσημες δικαστικές αποφάσεις.

Αποκορύφωμα η εμφάνισή του χθες, 10 Μαϊου, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Το Πρωινό" με τον Γιώργο Λιάγκα. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να τοποθετηθώ, ανατροφοδοτώντας μια εξαιρετικά δυσάρεστη για την οικογένειά μας κατάσταση, καθώς η σιωπή μου έχει βασικό σκοπό την προστασία των παιδιών αλλά και του ανθρώπου με τον οποίο μοιραστήκαμε 13 χρόνια κοινής ζωής και είναι πατέρας τους.

Η κάλυψη των αναγκών των παιδιών κάθε γονέα είναι προτεραιότητα και πράξη ευθύνης που δεν χρειάζεται πανηγυρισμούς. Όπως αποτυπώθηκε ευκρινώς και στις δικαστικές αποφάσεις, το επίπεδο διαβίωσής μας είναι αντίστοιχο και η οικονομική συνεισφορά απέναντι στα παιδιά μας είναι ισότιμη.

Οι διαφωνίες μας έχουν να κάνουν κυρίως με τον τρόπο σκέψης και τις κοινωνικές μας αντιλήψεις. Οι δικαστικές αποφάσεις βασίστηκαν σε στοιχεία, τα οποία παρατέθηκαν και τα οποία δε σκοπεύω να δημοσιοποιήσω, προστατεύοντας πάνω από όλα τα παιδιά μου αλλά και τον ίδιο τον πατέρα τους. Στις οικογενειακές διαφορές δεν υπάρχει χαμένος και κερδισμένος. Αυτό που μένει είναι ένας μοναχικός, επίπονος αγώνας για να βρεθεί η βέλτιστη λύση για τα παιδιά και αυτό είναι η πρωταρχική μέριμνα.

Εξαιτίας αυτής της προσπάθειας διαστρέβλωσης γεγονότων μέσα από συκοφαντικά ψεύδη που με διαβάλλουν, αναγκάζομαι να προβώ σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την αποκατάσταση της αλήθειας, τηρώντας την αρχική μου απόφαση να μη δημοσιοποιώ προσωπικά οικογενειακά δεδομένα παρά μόνο στη δικαστική αρχή εφόσον κρίνεται απαραίτητο.

Το μεγάλο κάδρο αφορά τα παιδιά μας και θα συνεχίσω να κάνω ό,τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους, διαφυλάσσοντας με κάθε δυνατό τρόπο την οικογένειά μας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σίσσυ Χρηστίδου»

Τελευταία τροποποίηση στις 11.05.2023 - 09:47