Θοδωρής Μαραντίνης για τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων"

19.02.2023
Θοδωρής Μαραντίνης για τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Δεν το έφτασα εγώ στην Ευελπίδων"
Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Γεια σου" και μίλησε για τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή "Γεια σου” βρέθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη του με τη Σίσσυ Χρηστίδου. "Δεν πήγα το θέμα με την Σίσσυ Χρηστίδου στην Ευελπίδων, οπότε δεν μπορούσα να το αλλάξω. Με στεναχώρησε και με απογοήτευσε πάρα πολύ. Όλα γίνονται για κάποιο λόγο όλα και προσπαθώ να βρω μια νέα ισορροπία. Για να φτάσει κάποιος στο σημείο να πάει κάποιον δικό του στο δικαστήριο θα έχει κάποιον λόγο. Προσπαθώ να καταλάβω αυτόν τον λόγο, αν έχω μερίδιο ευθύνης. Σε μια σχέση πάντα φταίνε και οι δύο όταν κάτι δεν πάει καλά", είπε αρχικά ο frontman των Onirama.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η συγκινητική ανάρτηση για τη σημερινή διπλή επέτειο στην οικογένειά της

"Προσπαθώ να επικεντρωθώ αλλού, είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσω, όπως έχω κάνει με πολλά στη ζωή μου. Προσπαθώ να είμαι καλός πατέρας και να περάσουν τα παιδιά μου αλώβητα από αυτό. Χειρίστηκα αυτό το θέμα με τρόπο ώστε να μην τους επηρεάσει πολύ. Υπάρχουν πολύ καλά θεμέλια, και δεν το πήραν τόσο βαριά όσο εγώ”, πρόσθεσε ο ίδιος.

Θοδωρής Μαραντίνης: "Έχω πληρώσει διατροφή πάνω από 110.000 ευρώ και τα παιδιά μένουν μαζί μου 3 φορές την εβδομάδα"

Το πρώην ζευγάρι είχε βρεθεί στα δικαστήρια επειδή ο τραγουδιστής δεν κατέβαλε το χρηματικό ποσό που του είχε ανατεθεί για τη διατροφή των δυο γιων τους.