Σε νοσοκομείο με πνευμονία ο Richard Gere - Το μήνυμα της συζύγου του

Σε νοσοκομείο με πνευμονία ο Richard Gere - Το μήνυμα της συζύγου του
Ο 73χρονος δημοφιλής ηθοποιός, έπαθε πνευμονία ενώ έκανε διακοπές με τη σύζυγό του Alejandra Silva και τα δύο μικρά παιδιά τους στο Μεξικό σε ένα ταξίδι που έγινε προκειμένου να γιορτάσει η οικογένεια τα 40α γενέθλιά της μαμάς.

«Ξύπνησα σήμερα το πρωί και είδα τα νέα και όλα τα ευγενικά και γεμάτα ανησυχία μηνύματά σας, αναρρώνει και είναι πολύ καλύτερα σήμερα!», έγραψε στο Instagram η Alejandra λίγες ώρες αφότου η είδηση γίνει viral, για να ευχαριστήσει τους φαν για την υποστήριξή τους και να τους ενημερώσει για την υγεία του Richard. «Τα χειρότερα έχουν ήδη περάσει! Σας ευχαριστούμε όλους για τα γλυκά σας μηνύματα, τα εκτιμούμε πολύ!» ήταν το σχόλιο κάτω από μια οικογενειακή φωτογραφία.

{https://www.instagram.com/p/Co2OFNsrBXb/}

To χρονικό της περιπέτειας έχει ως εξής: Λίγο πριν η οικογένεια αναχωρήσει για το Μεξικό, ο Richard φέρεται να είχε έναν άσχημο βήχα. Αφού έφτασε εκεί, ο βήχας επιδεινώθηκε και ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε ένα νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με πνευμονία. Οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει μέσα όλη τη νύχτα και αυτό έγινε μέχρι την επόμενη ημέρα όπου οι γιατροί του επέτρεψαν να αναχωρήσει για το ξενοδοχείο του.

Richard Gere - Alejandra Silva: Μια ιστορία αγάπης για... σενάριο ταινίας

Στο μεταξύ, φαίνεται ότι ήταν άρρωστη και η Alejandra αν κρίνουμε από το post που ανέβασε την Παρασκευή: «Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές γενεθλίων... μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες που όλοι ήταν άρρωστοι στην οικογένειά μας, σήμερα επιτέλους νιώθω πολύ καλύτερα! Σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη. Σας τα ανταποδίδω όλα! 💫» έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία της στην παραλία μαζί με τα δύο παιδιά της.

{https://www.instagram.com/p/Cou_kHWpt_2/}

Η σχέση του Gere και της Alejandra μετρά από το 2016 ενώ παντρεύτηκαν τον Απρίλιο του 2018. Οι δυο τους απέκτησαν ένα γιο που ονομάζεται Alexander, τον Φεβρουάριο του 2019 ενώ καλωσόρισαν έναν ακόμα γιο του οποίου το όνομα δεν δημοσιοποιήθηκε.

Να θυμίσουμε εδώ ότι τόσο ο Richard όσο και η Alejandra είχαν παιδιά από προηγούμενες σχέσεις. Ο Richard Gere έχει έναν 23χρονο γιο τον Homer James Jigme, με την πρώην σύζυγο και ηθοποιό Carey Lowell, ενώ η Alejandra έχει και αυτή έναν 10χρονο γιο τον Albert Friedland, με τον πρώην σύζυγο και επιχειρηματία Govind Friedland. Ο διάσημος ηθοποιός ήταν επίσης παντρεμένος με τη Cindy Crawford από το 1991 έως το 1993.