6 διάσημοι που έχουν σχεδόν διπλάσια ηλικία από τους συντρόφους τους

22.01.2022
6 διάσημοι που έχουν σχεδόν διπλάσια ηλικία από τους συντρόφους τους
Όπως οι παραμυθένιες ταινίες μας διδάσκουν ότι η αληθινή αγάπη δεν έχει όρια, φαίνεται ότι στο Χόλιγουντ αρέσει να αποδεικνύει αυτή τη θεωρία και στην πραγματική ζωή. Οι χωρισμοί διάσημων ζευγαριών είναι μια συχνή είδηση, παρόλο που μπορεί να δυσκολευόμαστε να το πιστέψουμε μερικές φορές. Ωστόσο ο χρόνος δεν έχει καμία δύναμη όσον αφορά την αγάπη και τη δημιουργία ενός σταθερού δεσμού. Και ναι, οι παρακάτω διάσημοι μπορεί να έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας αλλά τους ενώνει το πάθος.

Mick Jagger (78) και Melanie Hamrick (34)

Ο εμβληματικός front-man των Rolling Stones διατηρεί από το 2014 σχέση με την πρώην μπαλαρίνα. Η σχέση τους άρχισε να αναπτύσσεται όταν η Melanie προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον ροκ σταρ μετά τον θάνατο του επί 13 χρόνια συντρόφου της. Παρά τη διαφορά ηλικίας των 44 ετών, το ζευγάρι έχει έναν υπέροχο δεσμό καθώς και έναν γιο 5 ετών.

Δεν είναι μόνο ο Chris Noth: 10 ακόμη περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με θύτες ισχυρά πρόσωπα του Χόλιγουντ

Richard Gere (72) και Alejandra Silva (38)

Ο βετεράνος ηθοποιός του Χόλιγουντ και η 33 χρόνια νεότερη σύζυγός του γνώριζαν ο ένας τον άλλον για περισσότερο από μια δεκαετία και άρχισαν να βγαίνουν το 2014. Μια πηγή που γνωρίζει το ζευγάρι αποκάλυψε ότι, «Νιώθουν τόσο άνετα ο ένας με τον άλλον και διασκεδάζουν μαζί».

Dennis Quaid (67) και Laura Savoie (28)

Ο ηθοποιός του Parent Trap γνώρισε τη Laura κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής εκδήλωσης και η σχέση τους μετρά από τότε. Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος του και ο ηθοποιός δήλωσε ότι ξέρει ότι θα είναι ο τελευταίος του, λέγοντας: «Νιώθω σαν να έχω έναν πραγματικό σύντροφο στη ζωή».

Leonardo DiCaprio (47) και Camila Morrone (24)

Ο καρδιοκατακτητής του Χόλιγουντ και το μοντέλο βγήκαν για πρώτη φορά ραντεβού το 2017. Φτάνοντας στο σήμερα, φαίνεται ότι η σχέση του ζευγαριού είναι δυνατή, παρόλο που το ζευγάρι δεν κοινοποιεί πράγματα για τη σχέση του. Μια πηγή αποκάλυψε ότι, «Είναι πολύ άνετος με την Cami και είναι κάτι σοβαρό».

Madonna (63) και Ahlamalik Williams (27)

Το 2015, ο τότε 21χρονος Ahlamalik είχε περάσει από ακρόαση για να γίνει αναπληρωματικός χορευτής στην επερχόμενη συναυλιακή περιοδεία της εμβληματικής σταρ. Μετά από αυτή την ακρόαση εμφανίστηκε σχεδόν σε όλα τα σόου της Madonna, αλλά φαίνεται ότι το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 2018. Μέχρι σήμερα είναι μαζί και μπορούμε να βλέπουμε συχνά στιγμές της με τον Ahlamalik στη σελίδα της Madonna στο Instagram.

Steven Tyler (73) και Aimee Preston (34)

Πριν πάρει ρομαντική τροπή, η σχέση του ζευγαριού ξεκίνησε σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς η Aimee ήταν η προσωπική βοηθός του διάσημου ροκ σταρ. Δημοσιοποίησαν επίσημα τη σχέση τους το 2016 και το ειδύλλιο του ζευγαριού κρατά ακόμα από τότε.

15 διάσημοι που βρέθηκαν νεκροί σε δωμάτια ξενοδοχείων