Ράκος η Adele ζητά συγνώμη δημόσια ξεσπώντας σε κλάματα [video]

21.01.2022
Ράκος η Adele ζητά συγνώμη δημόσια ξεσπώντας σε κλάματα [video]
Έξαλλη με την πανδημία η διάσημη τραγουδίστρια ακυρώνει μια σειρά εμφανίσεών της και δεν το αντέχει.

Με ένα βίντεο που μοιράστηκε μέσω social media η Adele θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι ακυρώνει τις πρώτες προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Caesars Palace του Λας Βέγκας με τίτλο “Weekends With Adele” που θα ξεκινούσαν σήμερα, 21 Ιανουαρίου και πρόκειται να "τρέξουν" μέχρι τα μέσα Απριλίου, εξηγώντας με δάκρυα στα μάτια τους λόγους οι οποίοι την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

"Γεια σας, ακούστε", ξεκίνησε να μιλά στον κοσμο με εμφανή νευρικότητα και ένταση η Adele προσπαθώντας να βρει έναν ήπιο τρόπο να μοιραστεί τα άσχημα νεα. "Λυπάμαι πολύ, αλλά το σόου μου δεν είναι έτοιμο", συνέχισε.

"Δοκιμάσαμε πραγματικά τα πάντα ώστε να τα καταφέρουμε έγκαιρα και να το έχουμε έτοιμο για εσάς όπως πρέπει, όμως καταστραφήκαμε ολοκληρωτικά από καθυστερήσεις υλικών και την COVID. Το μισό συνεργείο μου, η μισή μου ομάδα έχουν κορονοϊό και είναι αδύνατο να ολοκληρώσουμε το σόου. Δεν μπορώ να παρουσιάσω αυτό που έχω αυτή τη στιγμή και δεν το αντέχω. Είμαι καταρρακωμένη και ζητώ συγνώμη που το λέω τελευταία στιγμή", συνέχισε η Adele η οποία πια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

"Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Είμαι τόσο αναστατωμένη και ντρέπομαι πραγματικά και ζητώ συγνώμη από όλους που έχουν ήδη ταξιδέψει", είπε με τρεμάμενη φωνή η σταρ προσπαθώντας να ελέγξει την αναπνοή της ζήτησε πολλές φορές συγνώμη τονίζοντας πως έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσπάθειες να προγραμματίσουν εκ νέου τις χαμένες εμφανίσεις.

Ιδού το βίντεο και ευχόμαστε "Περαστικά" γενικότερα.