Η Angelina Jolie κέρδισε τη δικαστική μάχη ενάντια στον Brad Pitt για το γαλλικό τους οινοποιείο

23.07.2022
Η Angelina Jolie κέρδισε τη δικαστική μάχη ενάντια στον Brad Pitt για το γαλλικό τους οινοποιείο
Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt βρίσκονται σε μια περίπλοκη δικαστική διαμάχη για το οινοποιείο Chateau Miraval.

Η Angelina Jolie κέρδισε μια νομική μάχη εναντίον του πρώην συζύγου της Brad Pitt, στον άκρως έντονο πόλεμο τους για το οινοποιείο Chateau Miraval, όπου παντρεύτηκαν το 2014. Το ζευγάρι ανέλαβε τον έλεγχο της φημισμένης εταιρείας ροζέ κρασιού το 2008, όταν μετακόμισε στο πύργο που βρίσκεται στον προβηγκιανό αμπελώνα. Αλλά η Jolie πούλησε το μερίδιό της στον "γίγαντα" των αλκοολούχων ποτών Stoli - ξεκινώντας μια σειρά μαχών στις ΗΠΑ, τη Γαλλία και το Λουξεμβούργο μεταξύ του Pitt, της Jolie, των αντίστοιχων επιχειρήσεων τους και διαφόρων επιχειρηματικών εταίρων.

Ο Brad Pitt εμφανίστηκε με φούστα στο κόκκινο χαλί κι εμείς τον αγαπάμε ακόμη περισσότερο

Η ομάδα της Jolie επεξεργάστηκε έγγραφα από τον Pitt, τον διευθυντή της επιχείρησής του και την εταιρεία του, Mondo Bongo. Η ομάδα του Pitt πάλεψε με νύχια και με δόντια προκειμένου το δικαστήριο να αρνηθεί το αίτημα της Jolie για τα έγγραφα και την αλληλογραφία. Όμως, την Παρασκευή, ένας δικαστής στο Los Angeles είπε ότι ο Pitt και οι συνεργάτες του πρέπει να τους παραδώσουν στους αντίπαλους δικηγόρους - και είπε ότι δεν μπορούν καν να ανασταλεί μέχρι να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Πηγές κοντά στην επιχειρηματική λειτουργία της Jolie είπαν ότι ο Pitt αφήνει τον θυμό του για τον χωρισμό τους να εμποδίσει την κοινή επιχειρηματική λογική. «Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα ήταν ευτυχής να είναι συνεργάτης της Stoli. Έχουν κορυφαίο μάρκετινγκ και διανομή», είπαν, εξηγώντας ότι η εταιρεία προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησης. «Απλώς δεν μπορεί να δει πέρα από το μίσος του για την Jolie».

Το ζευγάρι, που έχει έξι παιδιά, χώρισε το 2016. Ήταν μαζί από το 2005.