Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξανά μαζί στη μικρή οθόνη, 14 χρόνια μετά την πρώτη, μοιραία, φορά

22.07.2022
Βάσω Λασκαράκη - Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ξανά μαζί στη μικρή οθόνη, 14 χρόνια μετά την πρώτη, μοιραία, φορά
Το Mega θα φιλοξενήσει τη σημαδιακή αυτή συνάντηση του πρώην ζευγαριού την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει έναν από τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα τηλεοπτική δουλειά του άκρως επιτυχημένου συγγραφικού διδύμου Μιχάλης Ρέππας - Θανάσης Παπαθανασίου με τίτλο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη". Οι άλλες δύο "Μαίρες" θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη και η Νίκη Λάμη, όπως έχει ανακοινωθεί επίσημα.

Μεταξύ των ονομάτων που πρόκειται να πλαισιώσουν την πρωταγωνιστική τριάδα είδαμε και αυτό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και η συμμετοχή αυτή κρίθηκε ιδιαίτερα... ιντριγκαδόρικη από τους δημιουργούς. Μερικές λεπτομέρειες όμως, ίσως να ξεκαθαρίζουν κάπως την κατάσταση.

Αρχικά έχουμε την πληροφορία ότι η σειρά παρακολουθεί τις παράλληλες ιστορίες τριών γυναικών που έχουν το ίδιο όνομα και επιπλέον, μία ανάρτηση που έκανε πρόσφατα ο ηθοποιός φανερώνει ότι εκείνος θα ενταχθεί, προφανώς, στην ιστορία της Νίκης Λάμη.

Αν οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι με την άλλη Μαίρη της σειράς, θα φανεί στο μέλλον, με την ευκαιρία όμως εμείς θυμόμαστε ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη ερωτεύτηκαν όταν η ζωή τους έφερε συμπρωταγωνιστές στη σειρά "Πολυκατοικία" το 2008, παρότι γνωριζόταν από λίγο νωρίτερα.

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι κα η ευτυχία τους συμπληρώθηκε από την άφιξη της κόρης τους, Εύας, το 2013. Είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγους μήνες νωρίτερα, όμως η σχέση αυτή δεν είχε αίσιο τέλος.

Το διαζύγιο ήρθε το 2017 όμως οι δύο "πρώην" διατηρούν άψογες σχέσεις και έχουν προχωρήσει αμφότεροι στην προσωπική τους ζωή. Η μεν Βάσω Λασκαράκη έχει παντρευτεί τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο, ο δε Γιάννης Τσιμιτέλης έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της επίσης ηθοποιού, Κατερίνας Γερονικολού.