Survivor Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής - Τα πρώτα λόγια του μετά τη νίκη [video]

06.07.2021
Survivor Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης ο μεγάλος νικητής - Τα πρώτα λόγια του μετά τη νίκη [video]
Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και το κοινό έδωσε το έπαθλο στον Σάκη Κατσούλη.

Χθες το βράδυ, (5/7/2021) σε μια μεγάλη γιορτή που στήθηκε στο Γαλάτσι, το φετινό Survivor έριξε αυλαία. Ήταν σχεδόν όλοι εκεί όπως και στον ημιτελικό -με μερικές ακόμη απουσίες λόγω κορονοϊού που "χτύπησε" περισσότερους παίκτες.

Με απόντες τους: Νίκο Μπάρτζη, Άννα Μαρία Βέλλη Αγγελική Λάμπρη, Τζέιμς Καφετζής, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξης Παππάς, Περικλής Κονδυλάτος και Χριστίνα Κεφαλά, ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε στις 9 το βράδυ με τον Γιώργο Λιανό να λάμπει, κυριολεκτικά, στον ρόλο που μάλλον δεν θα αναλάβει ποτέ ξανά, όπως λέγεται.

Η βραδιά ήταν γεμάτη βίντεο, αναμνήσεις και πολύ πολύ γέλιο, αλλά και μουσική καθώς τραγούδησαν ζωντανά οι Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλλίδης και, φυσικά, ο Τριαντάφυλλος που ξεσήκωσε τον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη σημασία είναι η παρουσία του παραγωγού του σόου, ο οποίος έδειχνε ιδιαίτερη ευτυχία που ήταν εκεί, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί και στον φίλο του τον Σάκη (Τανιμανίδη) για τις διδυμες κόρες του.

Μ' αυτά και μ΄αυτά, έφτασε η ώρα της... κρίσης!

Με τον γνωστό "βασανιστικό" τρόπο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λίγο μετά τη 1 το βράδυ το όνομα του νικητή. "Ο παίκτης που κατακτά το τρόπαιο του φετινού Survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης", είπε ο παρουσιαστής 6,5 λεπτά μετά την έναρξη της "αποκάλυψης", τονίζοντας ότι η διαφορά ήταν πολύ πολύ οριακή μέχρι το τέλος διαφορά.

Αμέσως πετάχτηκαν στη σκηνή η Μαριαλένα, ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο και σιγά σιγά όλοι οι παίκτες και έγιναν ένα κουβάρι και σήκωσαν μαζί το τρόπαιο σε μια, πραγματικά, συγκινητική εικόνα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του νικητή αμέσως μετά τους πανηγυρισμούς. Έχοντας στην αγκαλιά της τη Μαριαλένα, η οποία είχε στην αγκαλιά της το τρόπαιο και τον Τριαντάφυλλο δίπλα, ο Σάκης Κατσούλης συγκίνησε ακόμη μία φορά, τονίζοντας την απόλυτη στήριξη που είχε σε όλη τι διάρκεια της δοκιμασίας από τη Μαριαλένα.

"Είδαμε ένα βίντεο με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, αλλά και για μας αναπάντητα είναι", είπε ο Σάκης. "Μέσα στο παιχνίδι όλα γινόταν πολύ γρήγορα και ούτε εμείς καταλαβαίναμε. Το σίγουρο είναι ότι δημιουργήθηκε μια οικογένεια. Με τη συγκεκριμένη κυρία δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί ή όχι, αλλά σίγουρα δεν θα την αφήσω ποτέ να φύγει από τη ζωή μου".

Τα λόγια που είπε και για τον Ηλία ο Σάκης ήταν πολύ συγκινητικά. Σκηνές πρωτόγνωρες, γενικότερα, με τον Ατζούν να παίρνει κεντρικό ρόλο σε αυτή τη γιορτή.

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε επίσης με τον ενθουσιασμο του νικητή. "Το έπαθλο είναι τα χρήματα; Όχι, η αγάπη είναι", είπε μιλώντας στην κάμερα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και ήταν, όντως, ενθουσιασμένος!

Για το τέλος, ο Γιώργος Λιανός αποχαιρέτησε όλο τον κόσμο με τους Survivors μία αγκαλιά και τον Τριαντάφυλλο με τον Ηλία να τραγουδούν το τραγούδι που "σκάρωσαν" στον Άγιο Δομίνικο. Για τον δε φιναλίστ του τελικού αυτό ήταν μία μεγάλη έκπληξη αφού το άκουσε ενορχηστρωμένο και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.