Survivor Τελικός: Τι λένε τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή;

05.07.2021
Survivor Τελικός: Τι λένε τα στοιχήματα για τον μεγάλο νικητή;
Ηλίας Μπόγδανος ή Σάκης Κατσούλης; Ποιος θα πάρει σήμερα (5/7/2021) το έπαθλο των 100.000€; Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι κανείς από τους δυο survivors που διεκδικούν τη νίκη δεν ήταν μέσα στο παιχνίδι από την αρχή. Έτσι, για την ιστορία!

Ημέρα τελικού σήμερα για το Survivor που ύστερα από 7 μήνες ρίχνει και επίσημα αυλαία. Στον χθεσινό ημιτελικό, είδαμε τα αποτελέσματα δύο ψηφοροριών. Στην πρώτη φάση κρίθηκε η τριάδα, με το κοινό να δίνει μια ευκαιρία ακόμη στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντί του Γιώργου Κόρομι, ενώ στη δεύτερη κρίθηκαν οι δυο φιναλίστ.

Ηλίας Μπόγδανος και Σάκης Κατσούλης οι δύο Survivors που διεκδικούν σήμερα το μεγάλο τρόπαιο.

Σε έναν ημιτελικό όπου παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι παίκτες του φετινού παιχνιδιού εντύπωση έκανε η απίστευτα καλή διάθεση και φιλική ατμόσφαιρα που φαινόταν αβίαστη ανάμεσα στους τέσσερις φιναλίστ, και στη συνέχεια στους τρεις και την τελική δυάδα...

Οι ίδιοι υποστήριζαν διαρκώς ότι τις τελευταίες εβδομάδες που είχαν μείνει οι τέσσερίς τους είχαν έρθει πολύ κοντά και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα. Μπορεί να είναι και αλήθεια.

Σήμερα στις 9μμ ο μεγάλος τελικός λοιπόν και τα στοιχήματα είναι, όπως διαβάζουμε, υπέρ του Σάκη Κατσούλη, με μεγάλη διαφορά. Φαίνετι ότι ο Σάκης έρχεται πρώτος με απόδοση 2,7 αφήνοντας πίσω τον Ηλία Μπόγδανο με απόδοση με 4.00.

Σε κάθε περίπτωση, η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και όλα θα έχουν κριθεί σε λίγες ώρες.

Μέχρι τον μεγάλο τελικό, ιδού τι είχαν να πουν η Μαριαλένα και ο Κόρο για την εμπειρία τους.