Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής αλλά ο Acun μίλησε για τη Σταυρούλα

12.07.2023
Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής αλλά ο Acun μίλησε για τη Σταυρούλα
Τελικά ο κόσμος μίλησε και έδωσε τη νίκη στον καλύτερο (αντικειμενικά) αγωνιστικά παίκτη του παιχνιδιού, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες στρατηγικές.

Το απόλυτο 2 στα 2 έκανε ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη το βράδυ κερδίζοντας το τρόπαιο ξανά, δύο χρόνια μετά την πρώτη του νίκη το 2021 και αφήνοντας τον Νίκο Μπάρτζη (με οριακή διαφορά, όπως είπε ο Γιώργος Λιανός) στη δεύτερη θέση.

Μεγάλο το ντέρμπι αλλά ο κόσμος που στήριζε τον Σάκη Κατσούλη τελικά τον έχρισε ξανά νικητή. Στο πλευρό του η συμπαίκτρια μέχρι τελευταία στιγμή και σύντροφός του στη ζωή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που για πολλούς ήταν και το μοναδικό "βαρίδιό" του καθώς όσο δυνατός ήταν εκείνος αγωνιστικά, τόσο αδύναμη ήταν εκείνη. Παρά τις αντιπάθειες που είχε, όμως το γεγονός παραμένει πως η Μαριαλένα τερμάτισε στην τιμητική τρίτη θέση και σήμερα πανηγυρίζει στο πλευρό του αγαπημένου της ακόμη μία φορά.

{https://www.youtube.com/watch?v=NxKtdWQgElY}

Πανευτυχής και συγκινημένος, ο Σάκης μίλησε μετά τη νίκη του με τον γνωστό ήρεμο τρόπο του τονίζοντας πως έμαθε πολλά πράγματα φέτος και αυτά κρατάει, ενώ δηλώσεις έκανε και ο Νίκος Μπάρτζης.

{https://www.youtube.com/watch?v=9nIoZnivJzM}

Λίγο πριν ανακοινωθεί το τελικό αποτέλεσμα, βέβαια, ως είθισται, πήρε τον λόγο και ο Acun Ilicalli, o παραγωγός του Survivor βρέθηκε στο Γαλάτσι και μίλησε για όλα τονίζοντας δυο πράγματα κυρίως. Αφού αποθέωσε τον Γιώργο Λιανό, αφενός μίλησε για τους παίκτες που αποβλήθηκαν φέτος τους οποίους θεωρεί πάντα μέλη της οικογένειας του Survivor και μέσα στην καρδια΄ του και δεν δίστασε να ξεχωρίσει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή ως την παίκτρια τονίζοντας πως περίμενε ότι θα την έβλεπε στον τελικό εκείνο το βράδυ.

{https://www.youtube.com/watch?v=F8SJJYwjKDs}

{https://twitter.com/jimandr2/status/1678880186320732160}

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, ο μεγάλος νικητής της βραδιάς είναι ο Σάκης Κατσούλης!

{https://www.instagram.com/p/Cukut77tBkV/?img_index=1}

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 08:30