Οι Πανθέοι μας συστήνονται: Απίθανα τα πρώτα teasers των πρωταγωνιστών

12.07.2023
Οι Πανθέοι μας συστήνονται: Απίθανα τα πρώτα teasers των πρωταγωνιστών
Η υπερπαραγωγή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ για την ερχόμενη σεζόν αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με τους βασικούς πρωταγωνιστές να μιλούν στην κάμερα για τους ρόλους τους!

Πλούσια αναμένεται τηλεοπτικά η επόμενη σεζόν και στα κανάλια παρατηρείται οργασμός ενόψει καινούριας πραγματικότητας. Τα γυρίσματα για τις σειρε΄ς που φιλοδοξούν να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κοινού έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ σιγά σιγά βλέπουμε και τα πρώτα teasers και trailers.

Από πλευράς ΣΚΑΪ το "βαρύ πυροβολικό" ακούει στο όνομα Πανθέοι.

Η θρυλική σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα του βραβευμένου συγγραφέα και ακαδημαϊκού Τάσου Αθανασιάδη και εξιστορεί τις περιπέτειες των μελών της ομώνυμης οικογένειας προβλήθηκε το 1977 και φέτος επιστρέφει σε μια πιο νέα εκδοχή σε σενάριο που υπογράφουν οι Γιάννα Κανελλοπούλου και ο Άγγελος Χασάπογλου και σύμβουλο τον Σπηλιόπουλο Χ.Β. ενώ στη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία πρωταγωνιστούσε και στην αρχική εκδοχή της σειράς. Τότε ήταν η Μάρμω Πανθέου, τώρα θα είναι η Χρυσοστόμη, αδελφή του συζύγου της Μάρμως, Ανδρέα Πανθέο, τον οποίο ενσαρκώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης. Τη βασική τετράδα των πρωταγωνιστών συμπλη΄ρωνει ο Μιχάλης Σαράντης, στον ρόλο του μποέμ καλλιτέχνη Κίτσου Γαλάτη, ο οποίος ερωτεύεται τη Μάρμω την οποία φέτος "αναλαμβάνει" η Μελία Κράιλινγκ. Το πρόβλημα, φυσικά, είναι πως ο Κίτσος είναι ανιψιός του Ανδρέα.

Αιμίλιος Χειλάκης: O λόγος που έμεινε δέκα χρόνια μακριά από την τηλεόραση και η επιστροφή μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες»

Στα πρώτα teasers της σειράς, έχουμε τους πρωταγωνιστές να παρουσιάζουν τους ρόλους τους με τον δικό τους τρόπο ο καθένας. Ιδού και περιμένουμε και τις επόμενες πληροφόριες.

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι η Χρυσοστόμη Πανθέου.

{https://www.youtube.com/watch?v=WsJtjZ7pSYU}

Ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο αδελφός της, γιατρός Ανδρέας Πανθέος.

{https://www.youtube.com/watch?v=wrFMuRu-66s}

Η Μελία Κράιλινγκ έχει αναλάβει τον ρόλο της Μάρμως Πανθέου.

{https://www.youtube.com/watch?v=N1VOl45hPaE}

Και ο Μιχάλης Σαράντης είναι ο Κίτσος Γαλάτης.

{https://www.youtube.com/watch?v=WfZDA_BlxDQ}

Στους υπόλοιπους ρόλους οι: Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Δασκάλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία)

Τελευταία τροποποίηση στις 14.09.2023 - 14:18