Survivor All Star: Το απίθανο ποσό που κέρδισαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ρεκόρ που έσπασαν

12.07.2023
Survivor All Star: Το απίθανο ποσό που κέρδισαν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ρεκόρ που έσπασαν
Νικητής ακόμη ενός Survivor ο Σάκης Κατσούλης και έφτασε μέχρι το τέλος μαζί με τη σύντροφό του στη ζωή, Μαριαλένα Ρουμελίωτη. Αν το ερμηνεύσουμε αυτό σε αριθμούς, τότε τα μηδενικά... ζαλίζουν!

Φινάλε για το Survivor All Star την Τρίτη το βράδυ με τον κόσμο να δίνει το τρόπαιο στον Σάκη Κατσούλη ακόμη μία φορά, μετά το 2021 που είχε κερδίσει για πρώτη φορά. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη τερμάτισε στην τρίτη θέση και μαζί, σήμερα, πρέπει να είναι οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο. Γιατί, κακά τα ψέματα. Καλή η αγάπη του κόσμου και η δική τους αλλά και τα χρήματα που κέρδισαν από το παιχνίδι βοηθούν την κατάσταση!

Ας μιλήσουν οι αριθμοί λοιπόν!

Με δεδομένο ότι ο Σάκης Κατσούλης έμεινε στον Survivor All Star συνολικά 27 εβδομάδες για την καθεμία από τις οποίες η αποζημίωση ήταν 5.000€, το ποσό που του αναλογεί ανέρχεται στα €135.000 και είναι το ίδιο με αυτό που θα εισπράξουν επίσης ο φιναλίστ Νίκος Μπάρτζης, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αλλά και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αφού πρόκειται για τους τέσσερις παίκτες που έφυγαν τελευταίοι από τον Άγιο Δομίνικο.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γένι και κείμενο που λέει "Backstage Moments"

Μέχρι στιγμής, λοιπόν, το ζευγάρι του Survivor "μετρά" 270.000€. Σε αυτά προσθέτουμε τα €100.000 του νικητή και φτάνουμε στα €370.000, αλλά δεν σταματάμε εδώ καθώς θυμόμαστε ότι ο Σάκης Κατσούλης ήταν εκείνος που τον Μάιο κέρδισε και το αυτοκίνητο που έδινε η παραγωγή. Αυτό τότε δεν το είχαμε δει ως κάτι καλό, όμως να που δεν μπορούμε (ούτε και χρειάζεται) να θεωρούμε κάτι δεδομένο.

Σε εκείνο το επεισόδιο, λοπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε εξηγήσει τον ίδιο τον Σάκη πως σύμφωνα με το προηγούμενο που υπήρχε μέχρι εκείνη τη στιγμή, "όποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα προηγούμενα Survivor δεν κέρδισε και όλο το παιχνίδι". Ο ίδιος ο Βασάλος, για την ιστορία, ήταν ο νικητής (του αυτοκινήτου) το 2017. Το 2018 νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και το 2019 ο Νίκος Κοσμάς.

Βέβαια ο Σάκης Κατσούλης ανέτρεψε τα δεδομένα και τα "σάρωσε" όλα φέτος! Με το καλό να τα χαρεί!

Τελευταία τροποποίηση στις 12.07.2023 - 12:31