Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το αυτοκίνητο και γι' αυτό (μάλλον) δεν θα είναι ο μεγάλος νικητής στο τέλος

15.05.2023
Survivor All Star: Ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε το αυτοκίνητο και γι' αυτό (μάλλον) δεν θα είναι ο μεγάλος νικητής στο τέλος
Το λένε στο Twitter, όμως το είπε και ο Βασάλος. "Παθών" ο ίδιος, μάλλον ξέρει τι λέει!

Αγώνας επάθλου αλλά διαφορετικός χθες βράδυ στο Survivor καθώς οι παίκτες, ατομικά πλέον, αγωνίστηκαν για να κερδίσουν το αυτοκίνητο που προσφέρει κάθε χρόνο η παραγωγή.

Τελικά, ήταν ο Σάκης Κατσούλης ο νικητής και αμέσως μόλις παρέλαβε τα κλειδιά από τον Γιώργο Λιανό, τα έδωσε στη Μαριαλένα, λέγοντας τρυφερά ότι είναι μαζί 4,5 χρόνια και αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα έχουν μαζί.

Σάκης Κατσούλης: Η κακή συνήθεια που του έμεινε από το Survivor

Αμέσως μετά, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Σάκη να διαλέξει ποιους από την ομάδα που θα έπαιρνε μαζί του για μία έξοδο στην Πούντα Κάνα, ως είθισται, κάθε χρόνο. Μην μπορώντας να διαλέξει (εκτός από τη Μαριαλένα, φυσικά) τονίζοντας πως με τα παιδιά είναι μαζί από την πρώτη στιγμή και του είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κάποιον, ο παίκτης έριξε κλήρο με έναν πρωτότυπο τρόπο και αυτός που έμεινε "εκτός" ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο Βασάλος, λοιπόν, όχι μόνο δεν έδειξε να στεναχωριέται, αλλά, αντίθετα, σα να το χάρηκε και λίγο!

Όπως εξήγησε και στον ίδιο τον Σάκη, υπάρχει ένα προηγούμενο το οποίο αν ζύγιζε σωστά, δεν θα τη χαιρόταν τη νίκη του τόσο πολύ. "Όποιος κέρδισε το αυτοκίνητο στα προηγούμενα Survivor δεν κέρδισε και όλο το παιχνίδι", είπε ο Κωνσταντίνος, ο οποίος, για την ιστορία, ήταν ο νικητής (του αυτοκινήτου) το 2017. Το 2018 νικήτρια ήταν η Κατερίνα Δαλάκα και το 2019 ο Νίκος Κοσμάς.

Ιδού το απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο και τα υπόλοιπα θα φανούν στην πορεία.

{https://www.youtube.com/watch?v=Vz1tHEMJFDE&ab_channel=SurvivorGreece}

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πάει στο Survivor All Star και αποκαλύπτει το "πραγματικό" trailer της συμμετοχής του - Επικό

Τελικά, ο Βασάλος έμεινε πίσω και, ίσως ονειρεύεται πως εφόσον δεν κέρδισε το αυτοκίνητο έκανε ένα βήμα πιο κοντά στο τελικό έπαθλο, όμως οι Σάκης, Μαριαλένα, Μελίνα, Τάκης και Κόρο ξεφάντωσαν στην Πούντα Κάνα. Ποιος θα φτάσει στον τελικό, φυσικά, αναμένεται να φανεί!

{https://www.youtube.com/watch?v=Hz0xlarJdFs&ab_channel=SurvivorGreece}

Τελευταία τροποποίηση στις 15.05.2023 - 13:49