Αιμίλιος Χειλάκης: O λόγος που έμεινε δέκα χρόνια μακριά από την τηλεόραση και η επιστροφή μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες»

27.09.2021
Αιμίλιος Χειλάκης: O λόγος που έμεινε δέκα χρόνια μακριά από την τηλεόραση και η επιστροφή μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες»
«Το σωστό αποτέλεσμα που έχει αυτή η δουλειά, το οποίο οφείλεται στους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτήν...»

Για τους λόγους που έμεινε μακριά από την τηλεόραση για 10 χρόνια αλλά και πως αποφάσισε να επιστρέψει αποδεχόμενος την πρόταση για τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε μεταξύ άλλων ο Αιμίλιος Χειλάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να πείτε το «ναι» στις Άγριες Μέλισσες;

Το σωστό αποτέλεσμα που έχει αυτή η δουλειά, το οποίο οφείλεται στους ανθρώπους που δουλεύουν γι’ αυτήν. Όπως ο Λευτέρης Χαρίτος στη σκηνοθεσία, ο οποίος ήταν πολύ σημαντικός παράγοντας για να δεχτώ, αλλά και όλοι οι ηθοποιοί που είναι εξαιρετικοί, ακόμη και τα παιδιά της νέας γενιάς, τα οποία είναι οι νέοι πρωταγωνιστές στο θέατρό μας.

Τι ήταν αυτό που σας κράτησε 10 χρόνια μακριά από την τηλεόραση;

Δεν αγαπώ πάρα πολύ την τηλεόραση, μου αρέσει περισσότερο το θέατρο. Η μυθοπλασία που υπήρχε στην τηλεόραση, γενικά ήταν πάρα πολύ άδικη για τους καλλιτέχνες. Γινόταν –νομίζω λόγω ένδειας- πολύ πρόχειρα. Κι έτσι δεν μου τράβηξε ποτέ το ενδιαφέρον κάτι.