Ζέτα Μακρυπούλια: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ζήτησαν και οι δυο συγνώμη

22.02.2023
Ζέτα Μακρυπούλια: Εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και ζήτησαν και οι δυο συγνώμη
Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" ήταν χθες βράδυ (21/2/2023) η Ζέτα Μακρυπούλια και εξήγησε, μεταξύ άλλων, γιατί έχει "εξαφανιστεί" τελευταία.

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι φίλοι εδώ και χρόνια εξ ου και μια συνέντευξη μεταξύ τους κινείται σε ένα πιο χαλαρό πλαίσιο. Η παρουσιάστρια που φέτος παρουσιάζει για έκτη σεζόν την εκπομπή "Ρουκ Ζουκ" στο ΑΝΤ1 εμφανίστηκε κομψότατη, όπως πα΄ντα, και μίλησε για όλα - ή σχεδόν για όλα - ενώ παραδέχτηκε πως , όντως, τελευταία δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις και, γενικότερα έχει "εξαφανιστεί. Και ζήτησε συγνώμη γι' αυτό ακόμη και από τους ανθρώπους του στενού της περιβάλλοντος.

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει τόπλες σε ερημική παραλία και αποκαλύπτει τις λιχουδιές που έχει στο ταπεράκι της

"Θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε αρκετό κόσμο και κυρίως σε φίλους που έχω εξαφανιστεί, με ψάχνουν και δεν με βρίσκουν" είπε η Ζέτα εξηγώντας ότι υπάρχει λόγος πίσω από το "Όχι" που ακούν όταν την ψάχνουν και δεν τη βρίσκουν. "Φταίω εγώ που δεν έχω πάρει κάποιους πολύ δικούς μου φίλους να τους εξηγήσω, αλλά τώρα πια νομίζω δεν χρειάζεται να τα παίρνουμε και προσωπικά τα πράγματα", συνέχισε γυρίζοντας τον χρόνο πίσω στις εποχές ενός πιο έντονου life style.

"Έχω πάθει μια μικρή φοβία στα ξαφνικά ενώ έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις", παραδέχτηκε η παρουσιάστρια εξηγώντας πως όλο αυτό που συνέβαινε μετά την όποια συν΄ντευξη την πίεζε παραπάνω από όσο ήθελα και για αυτό τις σταμάτησε. "Όλο αυτό το εάν θα γραφτούν σωστά, όπως και η αναπαραγωγή με πίεζε", εξήγησε υπογραμμίζοντας πως έχει ακούσει κριτική για τα πάντα, όχι μόνο για την προσωπική της ζωή, αλλά και για το πως παρουσιάζει ή πως παίζει στο θέατρο. Και τότε δεν έδινε σημασία στα όσα γραφόταν, όμως κάτι άφηναν μέσα της και τώρα πια άλλαξε στάση. "Επειδή έχουν περάσει 30 χρόνια κάπου λίγο έχω αποφασίσει κάποια πράγματα που με χαλάνε, τα αφήνω στην άκρη" είπε συγκεκριμένα ενώ στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε και στο Ρουκ Ζουκ.

{https://www.instagram.com/p/Cl57tFoIYoR/}

"Μου έλεγαν ότι εάν κάνεις μια δουλειά πρέπει να τη διαφημίσεις, όμως με το Ρουκ Ζουκ απέδειξα ότι όλα αυτά δεν χρειάζονται. Έχω δώσει τα πάντα σε αυτό το σύστημα και πλέον θα κάνω επιλεκτικά πράγματα", είπε η Ζέτα Μακρυπούλια και αναφερόμενη στο συμβόλαιό της που λήγει το καλοκαίρι εξήγησε πως ακόμη δεν έχει ιδέα τι θα συμβεί. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και οι συζητήσεις εκκρεμούν για αργότερα.

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια σχέσης

Στο τέλος της συνέντευξης βέβαια ήρθε και η σειρά του Γρηγόρη Αρναούτογλου να ζητήσει συγνώμη - από το κοινό του συγκεκριμένα. Απολογήθηκε, λοιπόν, ο Γρηγόρης γιατί δεν έκανε ερωτήσεις επί προσωπικού στη Ζέτα και αυτό γιατί, όπως εξήγησε, γιατί τους συνδέει φιλία χρόνων. Αν θέλει κάποιος να μάθει γιατί χω΄ρισε ή άλλα θέματα με τον Μιχάλη και τα σχετικά θα πρέπει να τη ρωτήσει, ή να θελήσει να μιλήσει μόνη της εκείνη κάποια στιγμή.

{https://www.youtube.com/watch?v=0H9DGamlu7k}

Τελευταία τροποποίηση στις 22.02.2023 - 15:18