Μαύρο Ρόδο: Η νέα φωτογραφία του Πέτρου με την Ελισάβετ και το όλο νόημα σχόλιο του Μιχαήλ Ταμπακάκη

18.06.2023
Μαύρο Ρόδο: Η νέα φωτογραφία του Πέτρου με την Ελισάβετ και το όλο νόημα σχόλιο του Μιχαήλ Ταμπακάκη
Ένα βήμα πιο κοντά στο Happy End μας φέρνει το τελετυαίο story του σκηνοθέτη της σειράς, το οποίο δεν άφησαν ασχολίαστο ούτε οι πρωταγωνιστές.

Κυριακή σήμερα και περιμένουμε νέο επεισόδιο. Φτάνοντας προς το τέλος ο σκηνοθέτης της σειράς, μάλιστα, δίνει ολοένα και περισσότερα "τυράκια" στους φίλους της σειράς που ανυπομονούν να δουν το αγαπημένο πρωταγωνιστικό ζευγάρι ξανά μαζί κι ευτυχισμε΄νο.

Μετά το sneak preview της Παρασκευής που κατά πάσα πιθανότητα αποκάλυψε το happy end της σειράς, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επανη΄λθε με νέο "χτύπημα" που ενθουσίασε τους φανς.

Μία τρυφερή στιγμή του Πέτρου με την Ελισάβετ μοιράστηκε ο σκηνοθέτης στην οποία βλέπουμε την κοπέλα ναι μεν με το ράσο (μάλλον) αλλά όχι με το μαντήλι στο κεφάλι.

rodo.png

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μοιράστηκε το στιγμιότυπο χωρίς κανένα σχόλιο, όμως ο Μιχαήλ Ταμπακάκης το αναδημοσίευσε με ένα σχόλιο που "είπε" πολλά.

"Αυτή η αγάπη θα κρατήσει για πάντα", γράφει ο Μιχαήλ στη δική του ιστορία (στα αγγλικά) και στο Twitter άρχισαν τη γιορτή.

tampakakis.jpg

{https://twitter.com/michailsluvbot/status/1670400370969923584}

Εν αναμονή κι άλλων εξελίξεων, ιδού μια γεύση του σημερινού (18/6/2023) επεισοδίου.

{https://www.youtube.com/watch?v=kahqMj0jl-M}

Τελευταία τροποποίηση στις 18.06.2023 - 16:08