Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ίσως μαρτύρησε κάτι που κρύβουν

17.11.2023
Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, η Σάντυ Χατζηιωάννου και το χριστουγεννιάτικο δέντρο που ίσως μαρτύρησε κάτι που κρύβουν
Η Σάντυ Χατζηιωάννου και ο Μιχαήλ Ταμπαμπάκης στόλισαν δέντρο και το στόλισαν μαζί. Μήπως αυτό σημαίνει ότι μένουν μαζί.

Οι δύο ηθοποιοί που γνωρίσαμε ευρέως πέρσι είναι (μάλλον) ζευγάρι και ένα πρόσφατο story ίσως φανερώνει ότι ζουν και μαζί ήδη, παρόλο που ουδείς έχει μιλήσει ποτέ τελείως ανοιχτά για τη σχέση αυτή.

Τη Σάντυ (ή Κυριακή, όπως βλέπουμε στον λογαριασμό της στο Instagram) Χατζηιωάννου την είδαμε (και βλέπουμε ακόμη) στον Σασμό του Alpha ενώ τον Μιχαήλ Ταμπακάκη είδαμε πέρσι στο Μαύρο Ρόδο του Mega και φέτος στο Ναυάγιο αλλά και το Milky Way του ίδιου καναλιού.

Στην προσωπική τους ζωή, τους είδαμε πρόσφατα σε μια κοινή φωτογραφία ύστερα από πολύ καιρό και τώρα ήρθε ακόμη μία που έβαλε το κοινό σε σκέψεις περί του αν οι δυο νέοι μοιράζονται ήδη τη στέγη τους.

Πρώτα ήρθε μια φωτογραφία σε στόρι του Μιχαήλ που έδειχνε χριστουγεννιάτικα στολίδια.

5_5.png

Αμέσως μετά μια φωτογραφία της Σάντυ όπου βλέπουμε τους δυο τους να στολίζουν και στη λεζάντα ένα μικρό τρολαρισματάκι από εκείνη: «Άντε και του χρόνου από Οκτώβριο». Τη φωτογραφία αυτή έκανε repost και ο «καλός» (;) της και ίσως είπαν κάτι χωρίς να πουν τίποτα.

1_105.png

Όπως και να έχει, εμείς να ευχηθούμε καλές γιορτές και αν θέλεις να δεις ποιοι έλληνες celebrities έχουν επίσης στολίσει ήδη για τα Χριστούγεννα, κάνε κλικ στον σύνδεσμο.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 13:43