Angelina Jolie: Μια σημαντική στιγμή της κόρης της, Zahara, αποκάλυψε τη σχέση εκείνης με τον πατέρα της, Brad Pitt

17.11.2023
Angelina Jolie: Μια σημαντική στιγμή της κόρης της, Zahara, αποκάλυψε τη σχέση εκείνης με τον πατέρα της, Brad Pitt
Photo: @AngelinaJolie
Στον δεύτερο χρόνο των σπουδών της στο ιστορικό κολλέγιο Spelman στην Ατλάντα ολοκληρω΄νει η Zahara Jolie - Pitt και η είσοδός της στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha γιορτάστηκε με μεγάλες τιμές ενώ αποκάλυψε και κάτι πιο προσωπικό που αφορά στον πατέρα της.

Ήταν τον Αύγουστο 2022 όταν με μεγάλη συγκίνηση και καμάρι η Angelina Jolie ενημέρωvε όλο τον κόσμο ότι η 17χρονη, τότε, κόρη της, Zahara, ξεκινούσε τις σπουδές της στο Κολλέγιο Spelman. Πρόκειται για το Νο1 ιστορικά «Μαύρο Κολλέγιο» στη χώρα, πρωτοπόρο στην εκπαίδευση γυναικών αφρικανικής καταγωγής με διακρίσεις παντός είδου΄ς και ισχυρό ανταγωνισμό ακόμη και για να εγγραφείς καθώς, όπως διαβάζουμε σε κάθε 100 υποψηφίους δεκτοί γίνονται οι 43.

{https://www.instagram.com/p/Cgrw32FuiUN/}

Τώρα λοιπόν ήρθε ακόμη ένα ορόσημο στην ακαδημαϊκή ζωή της νεαρής, η οποία, παρεμπιπτόντως, θα γίνει 19 ετών στις 8 Ιανουαρίου. Αναφερόμαστε στην είσοδο της νεαρής στην αδελφότητα Alpha Kappa Alpha η οποία είναι, προφανώς, μεγάλη υπόθεση και ως τέτοια γιορτάστηκε αναλόγως.

Shiloh Jolie-Pitt: Η 16χρονη κόρη της Angelina Jolie ξύρισε το κεφάλι της

Στο βίντοε που κυκλοφόρησε βλέπουμε απόσπασμα από τη διαδικασία κατά την οποία η Zahara, στην ουσία, παρουσιάζεται στον κόσμο που παραβρίσκεται καθώς εντάσσεται στη νέα της «οικογένεια» μαζί με τις «αδελφές της».

Εκτός του ότι έχει αλλάξει, πραγματικά πολύ εμφανισιακά, εμείς θα σταθούμε στα λόγια που χρησιμοποίησε η κοπέλα καθώς μόνο τυχαία δεν μπορεί να ήταν.

«To όνομά μου είναι Zahara... Marley... Jolie, έρχομαι από το Golden State στην πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους, στο Los Angeles της Καλιφόρνια... Είμαι το νούμερο 7 αυτής της σειράς», ακούγεται να λέει η Zahara η οποία ξεκάθαρα δεν χρησιμοποιεί το επίθετο του πατέρα της και αυτό, προφανώς, κάτι «λέει» για τη σχέση τους.

{https://www.instagram.com/p/CzsJpzar3s1/}

Για την ιστορία, εκείνον τον Αύγουστο είχαν ζητήσει από τον Brad Pitt κάποιο σχόλιο για τη φοιτήτρια κόρη του. «Είμαι τόσο περήφανος για εκείνη. Είναι τόσο έξυπνη. Θα ανθίσει ακόμη περισσότερο στο Κολλέγιο», είχε πει τότε ο Pitt καμαρώνοντας και τόνισε ακόμη μία φορά πόσο συναρπαστική είναι η στιγμή που τα παιδιά του βρίσκουν τον δρόμο τους και ακολουθούν τα ενδιαφέροντά τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.11.2023 - 12:10