Χριστούγεννα 2023: Κι όμως, μερικοί έχουν ήδη στολίσει για τις γιορτές

16.11.2023
Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν κρατιόταν και έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της από τις αρχές του Νοέμβρη
Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν κρατιόταν και έφερε τα Χριστούγεννα στο σπίτι της από τις αρχές του Νοέμβρη
Είμαστε στα μέσα του Νοέμβρη και το θερμόμετρο δείχνει μέχρι και 20 βαθμούς με τον ήλιο να λάμπει κάθε μέρα (καλά ίσως, από αύριο κάπως να χαλάσει ο καιρός). Κι όμως, against all odds δεν είναι λίγοι οι έλληνες celebrities που βιάζονται να... μυρίσουν Χριστούγεννα. Ιδού οι πρώτοι που έχουν στολίσει. Εσύ, πότε το προγραμματίζεις;

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τους πρώτους που στολίζουν το δέντρο (και το σπίτι) τους για τις γιορτές και το έκανε και φέτος επαναλαμβάνοντας πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο δέντρο. «Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο μας. Και δεν είναι ένα τυχαίο δέντρο», έγραφε πέρσι η Δούκισσα τονίζοντας ότι «Είναι ακριβώς το ίδιο δέντρο που στολίζαμε στο πατρικό μας τότε που ο Νικήτας κι εγώ ήμασταν μωρά. Όταν όμως έγινα για πρώτη φορά μαμά, οι γονείς μου θέλησαν να μου το δώσουν για να το στολίζω με τα παιδιά μου και τον Δημήτρη. Αυτό το δέντρο είναι όλα μου τα παιδικά χρόνια, οι αναμνήσεις μου και, πλέον, οι αναμνήσεις των παιδιών μου». Ιδού «Και του Χρόνου».

{https://www.instagram.com/p/CzRl24Nrqy-/}

Η Δούκισσα Νομικού πήρε συνέντευξη από την Kendall Jenner: Όλα όσα είπαν μεταξύ τους

Και η Φαίη Σκορδά με τ' αγόρια της στόλισε το σπίτι της ήδη. Μία εντυπωσιακή λεπτομέρεια μοιράστηκε μέσω σταθερού post στο instagram η παρουσιάστρια ενώ στα stories βλέπουμε τη διαδικασία στολισμού και το συνολικό αποτέλεσμα σε ένα πιο γενικό πλάνο.

{https://www.instagram.com/p/CzsjGtPN8TT/}

{mp4)20231611_skorda2{/mp4}

1_58.jpg

Και η Ντορέττα Παπαδημητρίου στόλισε από νωρίς το δέντρο στο σπίτι της και μοιράστηκε φωτογραφίες τόσο από τη διαδικασία στολισμού όσο και από το αποτέλεσμα. Χρόνια πολλά και ας τη βλέπουμε με... τιραντάκι! Ο καιρός έχει τρελαθεί, το είπαμε.

{https://www.instagram.com/p/CzjZbQHIckP/}

Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιο της: "Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει"

Και η Κατερίνα Παπουτσάκη μπήκε ήδη σε Christmas mood. Ταρααααααα. Είναι νωρίς, το ξέρω, αλλά θέλω να το ζήσω all the way. Τα παιδάκια το χάρηκαν πολύ! Τραγούδια , χοροί , φωτάκια, αγκαλίτσες και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που είμαστε σε θέση να απολαμβάνουμε !!! Ειρήνη, αγάπη και αδελφοσύνη. Άντε και του χρόνου με υγεία», διαβάζουμε στη λεζάντα και ιδού:

{https://www.instagram.com/p/Czo-D0mNfWX/}

Αναμένουμε τη συνέχεια!

Τελευταία τροποποίηση στις 16.11.2023 - 18:03