Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιο της: "Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει"

12.12.2022
Κατερίνα Παπουτσάκη για το διαζύγιο της: "Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου, το έχω ξεπεράσει"
Η ηθοποιός δήλωσε πως διανύει μια πολύ φωτεινή περίοδος της ζωής της

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην Ελένη Τσολάκη για το "Open Weekend" και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη μουσική που ακούει ο γιος της αλλά και το διαζύγιό της.

Τζώνη Καλημέρης - Χριστίνα Κοντοβά: Χώρισαν μετά από πεντέμισι χρόνια

"Ο μεγάλος μου γιος δεν ακούει τραπ. Συγχίζεται όταν βρίσκεται κάπου που ακούγονται κομμάτια με σεξιστικό στίχο. Όταν γύρισε πέρυσι από την κατασκήνωση, άκουγε τέτοια, προσπάθησα να του εξηγήσω, να του δείξω την καλή πλευρά της hip-hop, δεν του άρεσε, ήθελα αυτά. Μετά, σε κάποια φάση συνήλθε γιατί κάποιοι συμμαθητές του στο σχολείο άρχισαν να ακούν heavy metal και μόνος του άρχισε να αποκωδικοποιεί και να συνειδητοποιεί ότι μάλλον είχε παρασυρθεί και σε κάποια φάση μου λέει, "μαμά, ντρέπομαι, πως το έκανα εγώ αυτό" δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

"Η Κυβέλη δεν είναι καλά. Είναι άδικο όλο αυτό που συμβαίνει επειδή τυγχάνει να είναι αναγνωρίσιμη"

Αναφερόμενη στο διαζύγιο της, είπε πως: "Ήταν πολύ κατασταλαγμένο μέσα μου το διαζύγιο. Το έχω ξεπεράσει. Δε με ενόχλησε το πως μπορεί να σχολιάστηκε ή το αν θα με κυνηγάνε στο θέατρο για δηλώσεις… Είναι μια πολύ φωτεινή περίοδος, δεν είναι καθόλου μαύρη. Είναι μεν μεταβατική αλλά όχι μαύρη".