Το Μαύρο Ρόδο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Φιλιού με τον καλύτερο τρόπο

06.07.2023
Το Μαύρο Ρόδο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα του Φιλιού με τον καλύτερο τρόπο
Τελευταία δύο επεισόδια σήμερα για το Μαύρο Ρόδο του Mega και εμείς γυρίζουμε λίγο, στην αρχη, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Ας όψεται η ημέρα!

Παγκόσμια Ημέρα Φιλιού σήμερα και με την αφορμή θυμηθήκαμε τα 21 κινηματογραφικά φιλιά που έγραψαν ιστορία, αλλά θα εστιάσουμε και σε ένα, πιο πρόσφατο, τηλεοπτικό.

Το πρώτο φιλί που αντάλλαξαν ο Πέτρος με την Ελισάβετ θυμήθηκε το Mega σήμερα, καθώς μάλιστα η ιστορία των δύο ερωτευμένων νέων οδεύει προς το πολυαναμενόμενο happy end της και με τη σειρά μας το μοιραζόμαστε κι εμείς.

Τι κι αν ήταν ελαφρώς... μονόπλευρο (γιατί ήταν!); Αυτή ήταν η στιγμή που άλλαξαν όλα τόσο για τον Πέτρο όσο και για την Ελισάβετ καθώς και οι δυο ένιωσαν πράγματα που δεν είχαν ξανανιώσει μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Περιμένοντας λοιπόν το σημερινο διπλό επεισόδιο που θα φέρει ξανά μαζί το αγαπημένο τηλεοπτικό ζευγάρι ας γυρίσουμε λίγο στο πρώτο φιλί που αντάλλαξαν και περιμένουμε να πετάξουμε το ρύζι και να φάμε κουφέτα σε λίγο! Σήμερα γάμος γίνεται στη Γερακιανή, ας μην το ξεχνάμε!

{https://www.instagram.com/p/CuWlf7tufOZ/}

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2023 - 20:06