Μαύρο Ρόδο: Ολόκληρη η σκηνή του πρώτου φιλί σε sneak preview - Ελισάβετ και Πέτρος σε επικίνδυνα μονοπάτια

16.10.2022
Μαύρο Ρόδο: Ολόκληρη η σκηνή του πρώτου φιλί σε sneak preview - Ελισάβετ και Πέτρος σε επικίνδυνα μονοπάτια
Μετρούν αντίστροφα για το σημερινό (16/10/2022) επεισόδιο οι φανς της δραματικής σειράς του Mega, καθώς θα δουν το πρώτο φιλί μεταξύ των νεαρών πρωταγωνιστών του.

Με την επιτυχία να έχει φέρει μία ακόμη μέρα στην προβολή της σειράς, στο σημερινό επεισόδιο, όπως έχει ήδη φανεί από το trailer της περσμένης Τρίτης, ο Πέτρος φιλά την Ελισάβετ, και μάλιστα μέσα στην εκκλησία προκαλώντας της, προφανώς, μεγάλη αναστάτωση.

Σήμερα, λίγη ώρα πριν από την προβολή του νέου επεισοδίου η παραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό κομμάτι από το επεισόδιο και συγκεκριμένα την επιμαχη στιγμή.

Ιδού μια πολύ καλή γεύση του τι έρχεται, λοιπόν, με τον Πέτρο (Μιχαήλ Ταμπακάκη) να μην μπορεί να ελέγξει πια τα αισθήματά του για την Ελισάβετ (Φωτεινή Παπαθεοδώρου).

Σε άλλες εξελίξεις ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει την Ηγουμένη να αφήσει τον Σαράντο εκτός του διαγωνισμού για τα κτήματα. Ο Θέμης μαθαίνει την αλήθεια για τις κάμερες του ξενοδοχείου και ο Πέτρος ζητάει από την Ελισάωβετ να τον συμβουλεύσει για το πώς να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στη Μονή. Η Αυξεντία μαθαίνει ότι η Ηγουμένη σκοπεύει να δώσει τα κτήματα στην Παλιόβρυση προς εκμετάλλευση και ο Βίκος αιφνιδιάζει τον Θέμη.